OK
×
Actievoerder
F Esak

TBTG4Charity! Team 2

Ook dit jaar besteedt The Big Twitter Game aandacht aan het goede doel. Drie jaar geleden jaar hebben we €698,- opgehaald voor ''Voedelsbank Nederland'', twee jaar geleden was dit €1300,- voor Stichting Ambulance wens en vorig jaar €1295,- voor Stichting No Guts No Glory! Dit jaar gaan we geld inzamelen voor de stichting: Dierenambulance. 

Twee teams gaan de strijd tegen elkaar aan om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor deze mooie stichting. Je kunt jouw favoriete team steunen door het geven van een donatie. 

Team 2 bestaat uit: 

  1. @TessiePowerrr
  2. @BernaSteenk
  3. @Jiskadootje
  4. @MeneertjeKoffie
  5. @Sproet69

The Big Twitter Game bedankt iedereen voor het doen van een donatie.

Dierenambulance  logo 2

Dierenambulance

De dierenambulance is opgericht op 1 oktober 1988 met als doel eerste hulp te verlenen aan gewonde en zieke dieren en het vervoeren van zieke of gewonde dieren naar de dichtstbijzijnde dierenarts of kliniek. De dierenambulance is een stichting en heeft derhalve geen winstoogmerk.

De dierenambulance vervoert dieren naar elke gewenste bestemming in het gehele land, bijvoorbeeld veterinaire kliniek voor kleine huisdieren in Utrecht.

De dierenambulance geeft eerste hulp en vervoert gewonde (verkeersslachtoffers) en zieke dieren naar dierenarts, dierenziekenhuis of opvangcentra.

De dierenambulance vervoert overleden dieren naar een huisdierencrematorium, begraafplaats of destructie.

De dierenambulance begeleidt en adviseert eigenaren bij het afscheid nemen van een overleden huisdieren.

De dierenambulance vervoert geopereerde dieren van dierenarts of dierenkliniek naar elke gewenste bestemming waar u dat wilt.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 484 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
96%
39

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
F Esak

€ 484 opgehaald