OK
×

Stripboek "Jezus Messias"

In 2011 zijn er opnieuw 13 stripboeken uitgegeven van "Jezus Messias" voor een aantal talen in Suriname, de Nederlandse Antillen en Togo/Benin. De boeken worden tegen lokale gesponsorde prijzen verkocht door lokale mensen. Wycliffe Bijbelvertalers en hun partners vertalen de Bijbel in deze lokale talen De stripboeken helpen de mensen doordat de plaatjes de verhalen ondersteunen bij het lezen. Opnieuw willen we de komend 5 jaar minimaal 10 nieuwe edities per jaar vertalen. Helpt u mee?
Wycliffe Bijbelvertalers logo 2

Wycliffe Bijbelvertalers

'Ieder in zijn eigen taal'. Bijbelvertaalwerk is onze kernactiviteit. Daaraan voorafgaand besteden we veel tijd aan taalkundig werk en alfabetiseringswerk. Om dit werk mogelijk te maken zijn allerlei ondersteunende diensten nodig. Dit alles maakt Wycliffe tot een van de meest veelzijdige zendingsorganisaties voor wat betreft variatie in beroepen en specialismen.
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 100.000
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×