OK
×
Actievoerder
Susan Ott

Stofwisselingsziekten=onbekend=ongeneeslijk! Tijd voor ACTIE

Stofwisselingsziekten zijn één van de belangrijkste oorzaken van kindersterfte. Meer aandacht en onderzoek is hard nodig.

De afgelopen jaren hebben wij met verschillende collega's meegelopen met de estafettemarathon van De Lage Landen in Eindhoven om geld op te halen voor onderzoek en meer bekendheid voor Stofwisselingsziekten.

Dit jaar zoeken we het dichter bij huis: 1 oktober lopen we de Singelloop in Utrecht! Wij gaan er weer voor..Doe jij ook mee?

Steun ons in onze strijd tegen Stofwisselingsziekten!

Alvast bedankt!!

Nelly, Hafid, Ilse, Helene, Alex (man van Nelly) en Susan 

#joinTeamAxel!

www.axelfoundation.nl

 

 

Axel Foundation logo 2

Axel Foundation

Axel Drieënhuizen is geboren op 17 oktober 2009 in Utrecht. Broertje van Sacha en zoon van Danny en Susan. Axel heeft een peroxisomale afwijking in het Zellwegerspectrum. Dat is een zeldzame levensbedreigende stofwisselingsziekte.

Door zijn meervoudig complexe handicap en onduidelijke levensverwachting, zal Axel niet de gelegenheid krijgen om onderscheidende kwaliteiten te ontwikkelen en zo zijn footpinmt te zetten. De Axel Foundation neemt dat over.

De Axel Foundation zorgt voor meer bekendheid over stofwisselingsziekten (peroxisomaal in het bijzonder) en haalt geld op voor onderzoek. Hierbij zoeken we de samenwerking met gevestigde instanties. Zie www.axelfoundation.nl 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 474 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
94%
32

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Susan Ott

€ 474,50 opgehaald