OK
×

Steptember

Wat is het? Een vier weken durende teamuitdaging die deelnemers aanspoort om 8500 tot 14000 stappen per dag te zetten of een andere vorm van lichamelijke activiteit te doen. Deelname is in teams van vier personen Elk team krijgt stappentellers. Elke dag geven zij hun activiteiten door op de Steptember website om hun team omhoog te zien gaan op een virtuele berg Naarmate ze hoger komen op hun berg worden hun inspanningen beloont met het bereiken van de zeven bergtoppen van de wereld. Het doel voor elk team is om elk van de zeven bergtoppen te halen en de top van hun eigen berg te bereiken aan het eind van de vier weken. Steptember begint op Wereld CP dag, 4 september en eindigt op 2 oktober. Doe mee met deze geweldige actie: samen met je gezin, vereniging, organisatie of het bedrijf waar je werkt. Het Landelijk Bureau van de BOSK zorgt voor informatie, waar je je op kunt geven, posters, de website, en/of overtuigende presentaties voor deze actie. Deelnemers hoeven geen link te hebben met de BOSK of met Cerebrale Parese. Iedereen wil immers gezond zijn en blijven!
Johannes Verheijden
23-08-2012 09:21
Vandaag zijn de stappentellers binnen gekomen en zijn de eerste aanmeldingen voor Steptember een feit! Het Rijnlands Revalidatie Centrum doet mee en natuurlijk zijn we op het Landelijk Bureau van de BOSK onwijs enthousiast en doen we ook mee!

Het is wel spannend. Ik moet bekennen dat ik nou niet de meest sportieve persoon ben die je jezelf kunt voorstellen. Ik wandel met de hond, fiets regelmatig, skeeler af en toe en loop van tijd tot tijd een rondje om het gebouw aan de Churchilllaan. Dus ik ben erg benieuwd wat de komende weken gaat brengen. Ik heb mezelf beloofd in elk geval 10.000 stappen (of een equivalent ervan) te zetten. Dat moet ook wel, want in het land gaan allerlei mensen met de actie Steptember meedoen en ik vind dat ik het niet kan maken om dan in mijn luie stoel te gaan zitten. Arme hond, ze zal nog aardig wat kilometers moeten lopen vrees ik en de kinderen zullen wat vaker mee moeten naar het zwembad... Niet dat ze dat erg vinden overigens hoor!

4 september begint deze periode en ik ben heel benieuwd hoeveel mensen er in het land gaan meedoen en, natuurlijk hoeveel geld er wordt opgehaald. Voor CP is er nog steeds heel veel geld nodig: voor onderzoek, voor lotgenoten bijeenkomsten, voor vakanties, informatievoorziening en ga zo maar door. We hebben bij de BOSK nog heel veel plannen en het zou prachtig zijn als die door deze actie voor een deel gerealiseerd kunnen worden!

Iedereen die dan ook bijdraagt, alvast van harte bedankt!

Groeten,

Johannes Verheijden
Beleidscoördinator Zorg / CP
dakje met Geef-logo
€ 204 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
2%
7

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×