OK
×
Actievoerder
Frans Stark

Sponsorloop kids care program Isubilo Zambia

Doel: Ondersteuning van het kinderwerk op het Isubilo Community Center in Ndola, Zambia. Kansarme en kwetsbare kinderen krijgen voeding, medicatie, scholing, waar nodig begeleiding en er is een algemeen zaterdagprogramma voor buurtkinderen.

Voor dit doel willen we op zaterdag 3 september gaan trailrunnen; Jan 13km., Auke, Gerard en Frans 30 km. en Alex 13 km trailwalk. We hopen mee te doen met de Veluwse trailrun. Het is een prachtige loop door bos en hei in de omgeving van Ermelo/Putten met een afstand van 13 of 30 kilometer. Om onze compassie met de straatkinderen in Zambia te tonen willen (Gerard en Frans) 30 km. barefoot gaan doen. Met uw bijdrage kunnen kansarme kinderen onderwijs ontvangen, voeding krijgen en het Evangelie wordt met hen gedeeld. Wij hopen dat u onze inspanning wilt belonen door middel van een gift  via geef.nl of rechtstreeks:  https://www.missionzambia.com/doneer-en-werk-mee . De Stichting Mission Zambia heeft een ANBI-erkenning v.h. Ministerie van Financiën c.q. de Belastingdienst (RSIN: 8630 67 323). Daarmee is uw gift (rechtstreeks of via "geef") aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Met uw bijdrage en gebed wordt het werk in Ndola / Zambia ondersteund. 

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 2.135 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 3.000
71%
88

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Frans Stark
Frans Stark

€ 2.135,80 opgehaald