OK
×
Actievoerder
Jeroen Panhuizen

RUN to RELAX voor de Dirk Kuyt Foundation

Als sportliefhebber, actief sporter en beroeps/hobbymatig, heb ik ervaren wat het betekent om onbelemmerd te kunnen bewegen/sporten. Als je niet de vrije keus hebt en tijdelijk/permanent minder mogelijkheden hebt tot bewegen (beperking/blessure), ben je veelal op jezelf aangewezen om fysiek/mentaal/sociaal (weer) volledig te kunnen functioneren naar je mogelijkheden. Als voorbeeld persoonlijke ervaringen. In mijn jeugd heb ik een aantal jaren met een rugblessure weten om te gaan omdat mijn omgeving (ouders/vrienden) mij daartoe in staat stelde. Twee jaar geleden zou ik mijn eerste marathon lopen in Rotterdam. Door een longontsteking moest ik die uitdaging uitstellen. Zoals wij het onze kinderen voorhouden, zo werd dat mij toen ook gedaan: als je je 1x kunt voorbereiden, kun je het ook 2x! Die tijd is nu. De Foundation van Dirk Kuyt biedt mensen die niet de fysieke en/of mentale mogelijkheden en/of omgeving hebben zoals ik, toch in staat te stellen beweeg doelen of uitdagingen te ervaren. Hiermee beïnvloedt de Foundation de participatie/het welzijn van mensen met een beperking. Dirk Kuyt is voor mij een uniek voorbeeld van hoe je om kunt gaan met de mogelijkheden die je hebt en hoe waardevol die zijn en hoe je er voor kunt zorgen dat je die mogelijkheden benut en behoudt. Daarom loop ik, Jeroen Panhuizen, samen met mijn loopmaatje Ferry Moonen op 14 mei in Visé de Marathon voor DKF! Ik hoop met u en de Foundation mensen in beweging te houden.

Dirk Kuyt Foundation logo 2

Dirk Kuyt Foundation

Sporten is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Mensen met een beperking kunnen en willen ook graag sporten. Dat is niet alleen goed voor de gezondheid, dat is ook goed voor hun sociale leven. Met enige aanpassing kan deze doelgroep doen we ze het liefste doen:sporten!  Daarom ondersteunen, ontwikkelen en organiseren we bijzondere sportprojecten voor mensen met een beperking onder het motto: Sport & fun for everyone!

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 207 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.400
8%
12

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Jeroen Panhuizen
Jeroen Panhuizen

€ 207,50 opgehaald