OK
×
Actievoerder
Robin Smolders

Ik fiets naar alle plaatsen in NL! (en ben al op de helft)

Hoi, mijn naam is Robin en ik fiets naar alle plaatsen van Nederland.

Hiermee wil ik vanaf dit jaar (2021) geld in zamelen voor 4 goede doelen, waar het Kansfonds er één van is. Inmiddels ben ik al in meer dan 1.750 plaatsen geweest op de fiets, waarmee ik ongeveer op de helft ben van dit enorme avontuur!

Alle voortgang, foto's, routes en statistieken van mijn fietstochten zijn te vinden op mijn website: https://www.robinfietst.nl

Door overheidsfalen ben ik zelf in 2020 ook een tijdje dakloos geweest. Hierdoor voel ik me betrokken bij eenieder die om wat voor reden dan ook dak- of thuisloos is.

Wil je mij om wat voor reden dan ook benaderen, dan kan dat via robin@robinfietst.nl 

Kansfonds logo 2

Kansfonds

Iedereen een thuis

Niemand kan zonder thuis. Een dak boven je hoofd, voldoende geld om van te leven en het diepe besef dat je erbij hoort. Toch zijn er in ons land meer dan 1 miljoen mensen die geen thuis hebben. Ze missen wat nodig is voor een menswaardig bestaan. Dat laten we natuurlijk niet gebeuren in een samenleving waarin we omzien naar elkaar. Daarom helpt Kansfonds thuisgeven. Samen ontdekken hoe het anders kan en wat de maatschappelijke oorzaken zijn van ‘geen thuis’. Gedurfde oplossingen uitproberen. Én een vliegwiel zetten op wat werkt. Net zo lang tot iedereen een thuis heeft.

www.kansfonds.nl

 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 25 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
waarvan € 0 via Geef.nl
2%
0

donaties

1431

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×