OK
×
Actievoerder
Jaco Bruinaars

Rivium Referendum (Capelle aan den IJssel)

Wij willen dat inwoners van Capelle aan den IJssel zich via een referdum kunnen uitspreken over de huidige plannen van de gemeente met het Rivium (Gebiedspaspoort 2.0).

De gemeenteraad heeft het verzoek van bijna 180 Capellenaren afgewezen. Wij zijn het oneens met de motivering van de gemeenteraad en hebben bezwaar aangetekend. Wij vinden dat de Referendumverordening 2020 de inwoners van Capelle het recht geeft op een referendum.

Indien wij voldoende financiële steun krijgen willen wij de voorzieningenrechter een uitspraak laten doen, gezien de urgentie (spoedeisende belang).

Steunt u ons ook?

Kijk voor meer informatie op www.wijwillenditniet.nl of mail naar rivium@wijwillenditniet.nl

NB: Ook als u voor de plannen met het Nieuwe Rivium bent kunt u ons steunen. Het gaat eerst om de komst van een referendum. Uw mening laat u blijken door voor of tegen te stemmen bij het referendum.

Dank voor uw steun! 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 400 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
waarvan € 395 via Geef.nl
40%
18

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: JC Bruinaars

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Jaco Bruinaars
Jaco Bruinaars

€ 395 opgehaald