OK
×
Actievoerder
Leroy van Loopik

Ringvaart regatta - 100KM roeien

Hoi! Wij zijn Fem en Leroy, 2 leden van de roeivereniging T.S.R. Vidar. Op 25 mei gaan wij 100km roeien tijdens de 47ste ringvaart in o.a. Leiden, Haarlem en Delft. De meeste ploegen doen hier ongeveer 10-12 uur over. Wij hebben besloten om geld in te zamelen voor Make-A-Wish. De Make-A-Wish Foundation is een non-profitorganisatie die wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult. Bijzondere wensen waar een grote groep mensen maanden mee bezig zijn en dat van A tot Z maatwerk is. Dat heeft impact vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling. Wil je ons en de zieke kinderen supporten, kun je hier een donatie achterlaten!

Leroy van Loopik
27-05-2022 13:58

Lieve vrienden, familie en kennissen,

Helaas had de organisatie van de ringvaart besloten om de wedstrijd te annuleren vanwege harde windstoten waardoor het ontverantwoord zou zijn om 100km te roeien. Gelukkig is er een alternatieve datum en kunnen we dan ook! De nieuwe datum van deze mooie uitdaging zal zijn op woensdag 8 juni. Gelukkig hebben nu 2 weken langer om ons nog beter voor te bereiden, dus het gaat helemaal goedkomen. Bedankt voor alle support en donaties tot zo ver! ;) We houden jullie op de hoogte!

Groetjes Fem en Leroy

dakje met Geef-logo
€ 922 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
92%
64

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Leroy van Loopik

€ 922,50 opgehaald