OK
×
Actievoerder
Right To Play

Online collectebus voor Right To Play

Ik kom in actie voor kinderen in de wereld voor wie spelen niet vanzelfsprekend is. Met jouw hulp kunnen we zoveel mogelijk kinderen laten mee doen aan de Right To Play programma’s. Voor al € 5,- kan één kind, één maand meespelen in de programma's van Right To Play. 

Want spelen is niet alleen leuk maar ook heel belangrijk. Vooral als je opgroeit in moeilijke omstandigheden. In veel landen waar Right To Play werkt zijn de scholen nog dicht en gaat het economisch slecht als gevolg van de Corona-maatregelen. Kinderen lopen hierdoor nog meer risico om uitgehuwelijkt te worden of te moeten werken om bij te dragen aan het gezinsinkomen. Spelenderwijs leren we kinderen om zichzelf te beschermen en mentaal en fysiek gezond te blijven. Neem een kijkje op de website voor meer informatie over deze actie en het werk van Right To Play.

Right To Play logo 2

Right To Play

Right To PlayProtect, Educate, Empower

Right To Play is een internationale organisatie die de kracht van spelen inzet om het leven te verbeteren van kinderen die opgroeien in armoede, die gevlucht zijn voor oorlog of die te maken hebben met uitbuiting en geweld. Via sport en spel leren kinderen belangrijke vaardigheden die een positief effect hebben op hun ontwikkeling.

Jaarlijks bereiken we 1,52 miljoen kinderen in Afrika, Azië en het Midden-Oosten. Met onze aanpak zorgen we ervoor dat kinderen weerbaar worden, fysiek en mentaal gezond zijn en goed presteren op school. Het resultaat: sterke en zelfbewuste jongvolwassenen, klaar voor een betere toekomst.

Al meer dan twintig jaar is Right To Play wereldwijd de expert op het gebied van spelend-leren. We trainen leerkrachten en vrijwillige coaches die de kinderen begeleiden bij hun persoonlijke leerproces. Samen werken ze aan een veilige leefomgeving waar geen plek is voor ongelijke behandeling en uitbuiting van kinderen. Scholen, ouders, mensen uit de lokale gemeenschap en de overheid worden hierbij betrokken om te zorgen voor een blijvend resultaat.

 

Kijk voor meer informatie op www.righttoplay.nl

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 327 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
32%
17

donaties

2325

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Right To Play
Right To Play

€ 327 opgehaald