OK
×
Actievoerder
Sophie Konstapel

Quiz voor Celeste

Ik ben deze geefactie gestart omdat ik graag wat wil betekenen voor een ander. Celeste is ziek en heeft dringend een operatie nodig. Alle beetjes helpen, en ik wil hier dus aan bijdragen. 

Ik ga een online evenement organiseren. Op vrijdag 18 juni (17:00) zal dit plaatsvinden. Dit zal zijn in de vorm van een quiz. Het kost €5 om mee te doen aan de quiz. Verder kunt u nog doneren via deze geefpagina. Al het opgehaalde geld zal naar deze stichting toe gaan. 

Hoe werkt het? U doneert minimaal €5 aan mijn geefpagina. Stuur een screenshot als bewijs naar mijn instagrampagina: @quizvoorceleste. U krijgt dan toegang tot de Instagrampagina, en in de bio staat de link naar de kahootquiz. Om 17:00 op 18 juni kunt u deelnemen, en gaat de quiz van start!

Ik hoop u te zien tijdens mijn evenement. Tot dan!

Stichting geef mij een vallende ster  logo 2

Stichting geef mij een vallende ster

Deze stichting is opgericht voor Celeste. Een jonge dame van 28 jaar met het zeldzame Ehlers Danlos Syndroom, met helaas nog zeldzamere complicaties. Celeste heeft instabiliteit door haar gehele wervelkolom en heeft hiervoor nu al drie grote ingrepen gehad om haar neurologische klachten te stabiliseren. Helaas is het einde nog niet in zicht en lopen zijzelf en haar familie tegen hoge medische kosten aan. Hiervoor is deze stichting in leven geroepen, om hen te ondersteunen. 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 85 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
113%
10

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×