OK
×
Actievoerder
Wendy Van Wijk

Parkinson moet NU stoppen!

Zelf op 47 jarige leeftijd  de diagnose parkinson. Nu 4 jaar verder ben ik ambassadeur van ParkinsonNL. Jorrit Hoff en Bas Bloem zeggen dat we aan de tipping point zitten om echt iets te ontdekken wat de ziekte zal tegenhouden of misschien zelfs zal stoppen? Nog een klein duwtje nodig.

Steeds meer 30 en 40 ers krijgen de diagnose parkinson. En dat zijn niet alleen tremoren. Het is een vreselijke ziekte met heel veel verschillende symptomen en in de jaren ga je steeds verder achteruit.

We stevenen af op een pandemie. Als er niks gedaan wordt aan pesticiden, loopt iedereen gevaar deze ziekte te krijgen. Door geen juiste onderzoek kan men nu niet beoordelen wat pesticiden met je doet. Bij een ziekte als parkinson krijg je pas symptomen als je 70% dopamine in je hersenen kwijt bent.

Laten we grenzen verleggen, onze stem verheffen en laat de wereld horen, dat er nu echt iets moet gaan gebeuren. Een recept voor actie.

Help je mij mee om meer geld te doneren aan ParkinsonNL. Hierdoor kunnen zij meer onderzoek laten verrichten door The Parkinson Scientists en ook de mensen in Nederland meer informeren over deze akelige ziekte.

Heel erg dank namens iedereen in Nederland met de ziekte van parkinson. Laten we nu eindelijk Parkinson een keer laten stoppen!

ParkinsonNL heeft het CBF keurmerk.

ParkinsonNL logo 2

ParkinsonNL

ParkinsonNL verlegt grenzen in het leven van mensen met parkinson. En dat is nodig want parkinson is de snelstgroeiende hersenaandoening in Nederland. Met zeer ingrijpende gevolgen voor wie aan deze progressieve ziekte lijdt, maar ook voor familie en geliefden.

Doe mee en draag bij aan onderzoek, innovatie en voorlichting. Zodat ieder mens zo goed mogelijk kan leven. Uiteindelijk gaan we voor een wereld zonder parkinson. Parkinson stoppen begint nu. Daar staan wij voor als ParkinsonNL.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 130 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
100%
9

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Wendy Van Wijk
Wendy Van Wijk

€ 130 opgehaald