OK
×
Actievoerder
Jaco van As

Opvang overlevers geweld, misbruik en uitbuiting op Bali

Zeker op Bali is het gebruikelijk om op zeer jonge leeftijd te trouwen. Meisjes mogen al op hun 16de trouwen en zijn dus nog minderjarig als zij trouwen. Wanneer stellen op jonge leeftijd trouwen, maakt het gebrek aan levenservaring de kans op problemen groot.

Samen met onze lokale partner hebben we een prachtig nieuwe shelter kunnen bouwen waar slachtoffers van geweld, misbruik en uitbuiting worden opgevangen. Waar ze in een veilige rustgevende omgeving kunnen werken aan een nieuwe toekomst.

DE JONGE VROUWEN, MEISJES VAAK NOG EN HUN KINDEREN KOMEN UIT LEVENSBEDREIGENDE SITUATIES EN KUNNEN NERGENS ANDERS WORDEN OPGEVANGEN.

De slachtoffers, of beter overlevers, zijn soms nog gewoon kinderen. Jij kunt helpen hen een nieuwe toekomst te geven zonder geweld, misbruik of uitbuiting.

Nederland-Batam (Stichting) logo 2

Nederland-Batam (Stichting)

STICHTING NEDERLAND-BATAM, KORTWEG NEBA, STEUNT AL MEER DAN 30 JAAR ARME EN KANSARME MENSEN IN INDONESIË

Als Nederlandse ontwikkelingsorganisatie in Indonesië richt NEBA zich op armoedebestrijding, gezondheidszorg en de bestrijding van HIV.

Wij willen de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van onze doelgroepen bevorderen. Daarom werken wij samen met lokale organisaties, omdat dit kan leiden tot die attitudeverandering. Dat maakt ons uniek, efficiënt en effectief.

STEUN AAN STICHTING NEDERLAND-BATAM BETEKENT STEUN AAN ARME EN KANSARME MENSEN IN INDONESIË.

HELPT U MEE..?

Meer informatie
dakje met Geef-logo
opgehaald van
0%
0

donaties

32

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie