OK
×
Actievoerder
Niels van Elzakker

Online collectebus voor Stichting Vrienden van de koers (SVVDK)

het belangrijk is dat we de wielersport vanaf de basis stimuleren. We genieten allemaal enorm van de topprestaties van Nederlandse renners en rensters. Op TV of live langs het parcours. Om er voor te zorgen dat dat ook voor de toekomst mogelijk blijft, is het nu tijd om er samen voor te zorgen dat er meer jongens en meisjes gaan wielrennen en dat de organisaties van wedstrijden ondersteund worden. Zo kunnen de wielerverenigingen groeien en kunnen over een paar jaar volop genieten van bijvoorbeeld de nieuwe Van der Vleuten, Vos, Dumoulin of Van der Poel. ....Al zijn de prestaties van deze toppers  heeeeeel moeilijk te evenaren...

Stichting Vrienden van de koers  logo 2

Stichting Vrienden van de koers

Stichting Vrienden van de koers is hét goede doel om de basis van de wielersport te ondersteunen. Door o.a. steun aan verenigingen, wielerteams en wedstrijdorganisaties. Het peloton "vanaf de basis" vormen zodat het wielrennen om ons heen blijft bestaan. Zodat ook in de toekomst alle wielerliefhebbers van de koers kunnen blijven genieten.
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
0%
0

donaties

2917

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×