OK
×
Actievoerder
Peter Westerlaken

Myllie & The Tunes Live

Gewapend met gitaar en bandana rockt Myllie met haar rauwe stem van Nederland tot Zuid-Afrika. Samen met haar band The Tunes schrijft Myllie nummers over zware thema’s met een zilver randje. Het unieke geluid varieert tussen jazz, folk, country en pop. Ze nemen je mee van doorgerookte jazzclubs tot trashy trailerparks in een krachtige muzikale ervaring die je niet wil missen!

In verband met de Corona regels zijn er maximaal 30 kaarten beschikbaar dus reserveer snel je plek:

TICKETS 🎫https://phoenix.stager.nl/web/tickets

Mocht je geen ticket kunnen bemachtigen of bijvoorbeeld aan de andere kant van de wereld wonen, dan is het optreden ook via de live stream bij te wonen en rock je hem in je huiskamer of waar dan ook:

LIVESTREAM 🎥https://www.facebook.com/poppodiumphoenix/live/

De livestream en de tickets zijn voor iedereen gratis beschikbaar, maar een donatie is zeer welkom! Deze wordt verdeeld over de artiesten en Phoenix zodat ook wij in deze moeilijke tijden onze hoofden boven water kunnen houden

Help Peter een handje mee en meld je aan als teamlid!

deelnemen actie Deelnemen aan deze geefactie
dakje met Geef-logo
€ 110 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
11%
2

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×