OK
×
Actievoerder
Marianne Tan Weenink

Marianne Tan Weenink

 Lieve mensen,

 Geen idee of iemand dit nog leest nu het streefbedrag is behaald, maaaaaaarrrrr omdat dit voor mij een heugelijk moment is, wil ik het toch even delen; vandaag is het het bedrag van 45.000 euro voor de ziekenhuiskosten overgemaakt!!!! Wat bijzonder was het een om de betalingsbevestiging van de Triodos bank voor ogen te hebben. Met dank aan jullie allemaal, echt waanzinnig blij voel ik mij!!!! Deze week kunnen mijn vrouw en ik ons visum ophalen, vliegtickets zijn geboekt en de accommodatie is geregeld voor het eerste deel van Bo. Tweede deel volgt nog. Aangezien het om een periode langer dan 30 dagen gaat kon het niet in 1 keer.

 

Verder ben ik extra krachttraining aan het doen en heel veel ijsjes aan het eten en nog veel meer lekkernijen aangezien ik van de dietist het advies kreeg om 5 kg aan te komen....beetje een buffer aanleggen zeg maar.

 Rest mij nog wat boodschapjes te doen, tassen in te pakken en..........een voor mij hele uitdagende opgave.....het rustig aan te doen ter voorbereiding op  wat komen gaat......Eind juli vertrekken we. Tot in Moskou!!!

 Warme (letterlijk en figuurlijk) groet, ook van Bo,

 Marianne

 

Marianne Tan Weenink

Lieve allemaal, gisteren zijn Bo en ik terug gekomen van onze groepsreis waar ik het in de update van 22 mei over heb gehad. We hebben het heel fijn gehad. Met een leuke groep mensen zijn we met een super gids door een prachtig land gereden (Marokko). Tevens is er gisteren een podcast geplaatst van een interview dat Corine Koole van de Volkskrant met ons heeft afgenomen over de impact van MS op onze relatie. Simone Eleveld heeft het goed gemonteerd. We traden beiden enorm uit onze comfort zone. Toch mooi om ook Bo haar kant van het verhaal te kunnen horen, want dit avontuur is natuurlijk geen “one woman show”. Bo haar steun is van onbeschrijfelijke waarde! 

Podcast van interview met Bo en Marianne door Corine Koole van de Volkskrant over de impact van MS op onze relatie

 

 

Marianne Tan Weenink

Lieve allemaal, veel geslapen heb ik niet, wel veel wakker gelegen met een heerlijk gevoel, waarbij de afgelopen periode nog eens de revue passeerde. De hoop die ik voelde over wat de behandeling zou kunnen gaan betekenen, de angst en minderwaardigheid die ik in mijzelf tegen kwam om crowdfunding als middel te gaan inzetten, de inzichten en ervaringen die ik “boven op de berg in India” kreeg dat ik het dik en dubbel waard was om dit te gaan ondernemen en daarbij om hulp te vragen, de moed en het vertrouwen dat er voor nodig was om daadwerkelijk ook bij iedereen aan de bel te trekken die bij mij opkwam met de vraag me te helpen, het enthousiasme en de liefde te voelen van iedereen die zich heeft ingezet op welke manier dan ook om dit mogelijk te maken. Jullie snappen dat ik niet veel heb geslapen! Daarnaast kwamen er reacties van donateurs die hebben gedoneerd nadat het streefbedrag is gehaald en hebben aangegeven dat zij willen dat hun donatie kan worden besteed aan overige kosten die nog gemaakt zullen worden ipv naar de 2 stichtingen. Wij hebben hier een mooie oplossing voor gevonden: Het bedrag boven 45.000 dat wordt uitgekeerd door geef.nl daarvan gaan de anonieme donaties 50/50 naar genoemde stichtingen en alle donaties op naam gaan naar Mariannes Overwinning op MS. Denk hierbij aan kosten voor visa, (tickets hebben we al gekregen yoehoe!), accommodatie, transportkosten in Moskou en tijdens de revalidatiefase bij terugkomst, desinfecterende middelen, mondkapjes, speciale voeding, handschoenen, onvoorzien,  noem maar op). Hartelijk dank iedereen ook namens de MS Patiënten die door de anonieme donateurs worden geholpen! 

Vandaag wat bijslapen. Gelukkig is de thuiszorg er in de ochtend om ondersteuning te bieden en kunnen mijn lieve vrouw en ik vanmiddag werken aan een “things to do lijstje” voor Moskou!!! We gaan!!!!

Marianne Tan Weenink

Lieve Lieve iedereen, zojuist bovenop al jullie fantastische bijdragen die jullie in de periode van 25 april t/m 23 mei hebben gedoneerd,  is er een giga bedrag gedoneerd waardoor we ons doel zelfs hebben overtroffen!!! Ik heb er geen woorden voor. Toen ik het zag was ik aan het lachen en huilen tegelijk. Mijn hart stroomt over van liefde. Dankbaarheid alom! 

Dit betekent dat alle extra giften die wij via de site nog zullen ontvangen naar de in de crowdfund-tekst genoemde stichtingen gaat: 
50% MS Vereniging Nederland 
50% Stichting Op De Been
Waarmee in de toekomst hopelijk mensen met MS patiënten kunnen worden geholpen.
Hartelijk dank voor jullie steun, namens alle MS patiënten! 

 

Marianne Tan Weenink
dakje met Geef-logo
opgehaald van
0%

donaties

0

dagen te gaan

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie