OK
×
Actievoerder
Marianne Tan Weenink

Marianne Tan Weenink

Lieve allemaal,

 Diegenen die via FB en Instagram in contact zijn gebleven weten dat ik sinds 28 aug terug ben in Nederland. Mochten er toch nog mensen zijn die hun informatie over mijn avontuur van de geef..nl site afplukken.....dan heb ik goed nieuws! De behandelingen in Moskou is heel voorspoedig verlopen!!! Alle complimenten voor het personeel (en geavanceerde technologie en medicatie)!! De positiviteit van the staff, hun 24/7 aandacht, betrokkenheid, liefdevolle behandeling, kennis van zaken, super medicatie, vriendelijkheid, oplossingsgerichtheid en nog zoveel meer hebben er voor gezorgd dat ik geen ongemakken heb hoeven ervaren! Natuurlijk waren er momenten die even pittig waren, maar overal werd gelijk op geanticipeerd, waardoor ik er niet “onder heb hoeven te lijden” en de juiste aanpak ervoor zorgde dat het ongemak verdween. De tijd is voorbij gevlogen en nu ik weer terug in NL ben, begint eigenlijk het “echte werk” pas.

Het lijf heeft flink wat medicatie te verwerken gehad in een dosis die in bijvoorbeeld NL wat meer verspreid zou worden, waardoor ik letterlijk moet afkicken van sommige medicatie die me ook zo comfortabel gevoel hebben gegeven. Daarnaast blijft de chemo ook nog zeker een aantal maanden doorwerken (en afbreken) en blijft mijn lichaam veel vocht vasthouden en dat heeft ook tijd nodig om te verdwijnen. Daarnaast werkt het immuuunstysteem hard aan een come back, maar is nog overgevoelig dus infectie “gevaar” ligt op de loer. Vandaar dat ik de komende 3 maanden veel thuis ben of dichtbij huis blijft maar in ieder geval publieke plekken, grote groepen mensen, zieke mensen van de dokter moet vermijden. Tenzij het niet anders kan.....bv toen ik met wat bleek een ooginfectie afgelopen donderdag plots naar het ziekenhuis moest......gaat al weer stukke beter met de juiste oogdruppels gelukkig!

Dus de komende 3 maanden thuis wat aan spierkracht proberen op te bouwen (ben 10 kg aan spiermassa verloren.....alhoewel zal misschien ook wat vet bij zitten....) maar voornamelijk staat er op het menu rust, eten rust, slapen, eten, rust, slapen, eten enz.....herstellen dus! Gelukkig mag er ook ook bezoek komen zolang ze niet met een besmettelijke iets komen aanwaaien, vind ik heel gezellig, maar ook daarbij....alles in de juiste balans. Al met al, ik ben nog wel een jaartje bezig met revalideren, vol vertrouwen dat ik baat ga hebben bij deze behandeling en vol dankbaarheid dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt!!!!!! Tot de volgende update (kan weer een paar maanden duren.....of anders tot op FB of Instagram! )

Marianne Tan Weenink

Lieve mensen, 

Voor diegenen die niet via FB of Instagram zijn meegereisd; We zijn in Moskou aangekomen en hebben afgelopen weekend al wat indrukken van de stad kunnen opdoen! Morgen worden we om 12:00 bij het hotel opgehaald en ga ik de medische molen in!!! Eerst nog wat "testjes" om te kijken of mijn lichaam "gezond" genoeg is om deze toch wel zware behandeling te kunnen ondergaan. Better save than sorry zullen we maar zeggen! De regelmatige update zijn via onderstaande links te volgen. De frequentie van updates hier zal laag zijn, maar highlights zal mijn lieve vrouw het komende jaar wellicht nog wel posten! Bedankt voor het "meereizen", zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk geweest!!! 

Warme groet, ook van Bo, Marianne

Facebook link (geen account nodig)

Instagram link (geen account nodig)

 

Marianne Tan Weenink

 Lieve mensen,

 Geen idee of iemand dit nog leest nu het streefbedrag is behaald, maaaaaaarrrrr omdat dit voor mij een heugelijk moment is, wil ik het toch even delen; vandaag is het het bedrag van 45.000 euro voor de ziekenhuiskosten overgemaakt!!!! Wat bijzonder was het een om de betalingsbevestiging van de Triodos bank voor ogen te hebben. Met dank aan jullie allemaal, echt waanzinnig blij voel ik mij!!!! Deze week kunnen mijn vrouw en ik ons visum ophalen, vliegtickets zijn geboekt en de accommodatie is geregeld voor het eerste deel van Bo. Tweede deel volgt nog. Aangezien het om een periode langer dan 30 dagen gaat kon het niet in 1 keer.

 

Verder ben ik extra krachttraining aan het doen en heel veel ijsjes aan het eten en nog veel meer lekkernijen aangezien ik van de dietist het advies kreeg om 5 kg aan te komen....beetje een buffer aanleggen zeg maar.

 Rest mij nog wat boodschapjes te doen, tassen in te pakken en..........een voor mij hele uitdagende opgave.....het rustig aan te doen ter voorbereiding op  wat komen gaat......Eind juli vertrekken we. Tot in Moskou!!!

 Warme (letterlijk en figuurlijk) groet, ook van Bo,

 Marianne

 

Marianne Tan Weenink

Lieve allemaal, gisteren zijn Bo en ik terug gekomen van onze groepsreis waar ik het in de update van 22 mei over heb gehad. We hebben het heel fijn gehad. Met een leuke groep mensen zijn we met een super gids door een prachtig land gereden (Marokko). Tevens is er gisteren een podcast geplaatst van een interview dat Corine Koole van de Volkskrant met ons heeft afgenomen over de impact van MS op onze relatie. Simone Eleveld heeft het goed gemonteerd. We traden beiden enorm uit onze comfort zone. Toch mooi om ook Bo haar kant van het verhaal te kunnen horen, want dit avontuur is natuurlijk geen “one woman show”. Bo haar steun is van onbeschrijfelijke waarde! 

Podcast van interview met Bo en Marianne door Corine Koole van de Volkskrant over de impact van MS op onze relatie

 

 

Marianne Tan Weenink
dakje met Geef-logo
opgehaald van
0%

donaties

0

dagen te gaan

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie