OK
×
Actievoerder
Marc Vossenaar

Halve Ironman 4 Dirk Kuyt Foundation

Mijn naam is Marc. Ik ben altijd al een fanatiek sporter geweest. Toen in de lockdown de sportscholen dicht waren, ben ik veel buiten gaan trainen in de buurt bij een atletiekbaan. Hier zag ik regelmatig kinderen met een beperking frame runnen. Het is fantastisch om te zien hoeveel plezier die kinderen er aan beleven. Dit heeft een grote impact op mij gehad.

Sinds april heb ik een racefiets en ik bedacht mij al snel dat ik een keer een triatlon wilde gaan doen. Vorig weekend heb ik besloten om 25 september dit jaar nog een halve Ironman te doen, wat inhoud dat ik 2 maanden heb om mijzelf klaar te stomen. Het wordt een zware klus aangezien ik pas sinds april ben begonnen met fietsen. Hardlopen deed ik sporadisch en zwemmen altijd alleen voor de fun.

Om mijn doel extra kracht bij te geven wil ik graag geld ophalen voor de Dirk Kuyt Foundation. Ik vind het belangrijk dat kinderen met een beperking ook de kans krijgen om te ervaren hoe leuk sporten is. Op deze manier wil ik daar mijn steentje aan bijdragen.

 

Halve Ironman afstanden:

Zwemmen   1900 m

Fietsen         90 km

Hardlopen   21,1 km

 

Dirk Kuyt Foundation logo 2

Dirk Kuyt Foundation

Dirk Kuyt Foundation maakt zich sterk voor sporters met een beperking

Veel sporters met een beperking lopen tegen hindernissen aan als ze willen sporten: het ontbreken van aangepast materiaal, gebrek aan vervoer of te hoge kosten voor een specifieke sport. Sporten wordt in dergelijke gevallen onbereikbaar. En dat terwijl sporten niet alleen fysiek gezond is, maar ook zorgt voor sociaal welzijn. De Dirk Kuyt Foundation biedt aan individuele sporters en teams de mogelijkheid om een aanvraag in te dienen voor een bijdrage om te starten met sporten of te blijven sporten.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.070 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
428%
66

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Marc Vossenaar

€ 1.070 opgehaald