OK
×
Actievoerder
Peter Westerlaken

Mantis HiFi + Mc’s longside Baggabiek

DJ Inna Riddim (Martijn) was een van de grondleggers van de Mantis Sound Crew en is een begrip voor veel reggae- en dancehall liefhebbers in Breda en omstreken. Ooit begonnen als Praying Mantis Hi Fi in de jaren 90 van de vorige eeuw, heeft de crew veel feesten gebouwd op legendarische underground locaties, zoals de Heilig Hart Kerk in Breda. Inna Riddim zet deze legacy voort als Mantis Hifi! Deze voorvechter van vrede en liefde heeft maar liefst drie keer Breda Barst plat gedraaid met zijn reggae sounds die evolueren van 70’s roots en dub tot reggae en dancehall van vandaag. Van rocksteady tot bashment maar ook invloeden van hiphop en Dubstep komen voorbij.

Dus: Full vibes guaranteed!

In verband met de Corona regels zijn er maximaal 30 (gratis!) kaarten beschikbaar dus reserveer snel je plek:

TICKETS 🎫https://phoenix.stager.nl/web/tickets

Mocht je geen ticket kunnen bemachtigen of bijvoorbeeld aan de andere kant van de wereld wonen, dan is het optreden ook via de live stream bij te wonen en rock je hem in je huiskamer of waar dan ook:

 

 🎥De livestream en de tickets zijn voor iedereen gratis beschikbaar, maar een donatie is zeer welkom! Deze wordt verdeeld over Mantis Hifi en Phoenix zodat ook wij in deze moeilijke tijden onze hoofden boven water kunnen houden:

DONEER 💰https://www.geef.nl/nl/actie/tunnelvisie-live-livestream/donateurs

Stichting Poppodium Phoenix logo 2

Stichting Poppodium Phoenix

Poppodium Phoenix is een non-profit organisatie die sociale activiteiten met een cultureel doel ontplooit ten bate van de bevordering van popmuziek als podiumkunst, professionalisering van de popsector in Breda en de ontwikkeling en verbreding van de programmering van poppodia en –festivals in en om Breda.
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×