OK
×
Actievoerder
Neo de Bono

Maaltijden voor Moerwijk

In Moerwijk wonen veel mensen die leven van weekgeld of gewoon moeite hebben de eindjes aan elkaar knopen.Ze kunnen zich zéker geen luxe producten zoals een maaltijdbox of een maaltijdservice veroorloven. Zelfs gewone boodschappen doen is voor de nodige bewoners van Moerwijk te duur. Zij zijn aangewezen op onze Voedselbank, waar ze hun eigen 'maaltijdbox' ontvangen. Sinds het uitbreken van corona zien we de lijst wekelijks groeien. Op dit moment verstrekken we wekelijks 300 maaltijdboxen en maaltijden 

Niet alleen is Moerwijk de armste wijk maar het is ook de meest ongezonde wijk van Nederland. Bijna een hele wijk die tot de risicogroep behoort. Daarom is een verse en gezonde maaltijd juist nu zo belangrijk!

Al voor €10,00 doneer je een maaltijdbox aan iemand die het nodig heeft

Geloven in Moerwijk verstrekt ruim 300 maaltijden en/of een maaltijdboxen. Juist nu is gezond eten extra belangrijk. Naar verwachting zal onze voedselhulp nog tot minimaal 1 juli nodig zijn.

Geef en help ons Moerwijk helpen!

Geloven in Moerwijk logo 2

Geloven in Moerwijk

Moerwijk is de armste wijk van Den Haag en misschien zelfs al van Nederland. Het is juist in deze wijk dat Geloven in Moerwijk kerk op een creatieve en praktische manier kerk wil zijn die past bij onze buurt en die ook aansprekend is voor mensen zonder christelijke achtergrond. Dit doen we normaal gezien oa door onze buurttuinen, veel samen te eten, praten en lachen, zodat mensen uit verschillende culturen en met verschillende achtergronden zich bij ons thuis voelen. En nu tijdens de corona crisis bieden we hulp waar we maar kunnen en aan wie het nodig heeft. Ongeacht wie je bent, wat je wel of niet gelooft en waar je ook vandaan komt! Zo verstrekken we oa via de Voedselbank in Moerwijk wekelijks 300 voedselpakketten en of maaltijden aan mensen die niet genoeg geld hebben om iedere dag een volledige maaltijd op tafel te zetten. Help ons helpen en GEEF! Bijvoorbeeld aan onze Geefactie 'Maaltijden voor MoerwijkHier vind je meer info over hoe we Coronahulp geven en in Moerwijk Geloven

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 5.550 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 50 via Geef.nl
111%
2

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Neo de Bono
Neo de Bono

€ 50 opgehaald