OK
×
Actievoerder
Neo de Bono

Maaltijden voor Moerwijk

In Moerwijk wonen veel mensen die leven van weekgeld of gewoon moeite hebben de eindjes aan elkaar knopen.Ze kunnen zich zéker geen luxe producten zoals een maaltijdbox of een maaltijdservice veroorloven. Zelfs gewone boodschappen doen is voor de nodige bewoners van Moerwijk te duur. Zij zijn aangewezen op onze Voedselbank, waar ze hun eigen 'maaltijdbox' ontvangen. Sinds het uitbreken van corona zien we de lijst wekelijks groeien. Op dit moment verstrekken we wekelijks 300 maaltijdboxen en maaltijden 

Niet alleen is Moerwijk de armste wijk maar het is ook de meest ongezonde wijk van Nederland. Bijna een hele wijk die tot de risicogroep behoort. Daarom is een verse en gezonde maaltijd juist nu zo belangrijk!

Al voor €10,00 doneer je een maaltijdbox aan iemand die het nodig heeft

Geloven in Moerwijk verstrekt ruim 300 maaltijden en/of een maaltijdboxen. Juist nu is gezond eten extra belangrijk. Naar verwachting zal onze voedselhulp nog tot minimaal 1 juli nodig zijn.

Geef en help ons Moerwijk helpen!

Anoniem aan teamlid Neo de Bono

€ 10

02-04-2021

Anoniem aan teamlid Neo de Bono

€ 40

19-12-2020

dakje met Geef-logo
€ 5.550 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 50 via Geef.nl
111%
2

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Neo de Bono
Neo de Bono

€ 50 opgehaald