OK
×

Vriendschappen tussen ouderen in de buurt

Leuke luitjes is een gratis initiatief dat zich inzet om vriendschappen te laten ontstaan tussen mensen vanaf 60 jaar. Gewoon voor de gezelligheid of om samen een hobby mee uit te oefenen. Samen fietsen, wandelen, koffie drinken of eten, naar een museum of concert. Samen aan de slag met de fotocamera of de breipennen. Of gewoon gezellig kletsen. Er is van alles mogelijk.

Het idee is om juist mensen die dicht bij elkaar in de buurt wonen, met elkaar in contact te brengen. Want er zijn genoeg leuke mensen in de buurt met dezelfde interesses. Een leuk contact in de buurt maakt het ook makkelijker om vaker af te spreken. 

Mensen vinden elkaar via de website van Leuke luitjes (www.leukeluitjes.nl) en kunnen zelf criteria instellen waarmee ze anderen kunnen zoeken. Ze kunnen dan een contactverzoek sturen die de ander eerst moet accepteren om contact te krijgen. 

Deelname is geheel vrijblijvend en wordt gratis aangeboden. Op de website staat stap-voor-stap beschreven hoe alles precies werkt.

Het geld gaat naar het in de lucht houden van de nieuwe website en verdere uitbreiding van functies op deze website, zodat de deelnemers nog meer mogelijkheden hebben om tot een ontmoeting te komen. Doel daarvan is dus zoveel mogelijk vriendschappen onder ouderen in de buurt.

Hartelijke groet, team Leuke luitjes (onderdeel van Stichting bij de Pinken zijn)

 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 120 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
2%
7

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Stichting ‘Bij de pinken zijn’

Delen

Aan wie wil je doneren?
×