OK
×

Sunshine Transport naar Lesotho

Wij hebben jouw financiële hulp heel hard nodig voor ons volgende transport van 240 liter zonnebrandcrème naar Lesotho, een klein land in Zuid Afrika.

Waarom?

Stichting Albinisme in Afrika (SAA) zet mensen met albinisme in Afrika weer midden in de maatschappij door hen te helpen om zich te beschermen tegen de zon.

Hoe?

Door zonnebrandcrème te leveren aan mensen met albinisme. Deze zonnebrand krijgen wij veelal geschonken, wij regelen zelf het transport en wij hebben contacten in Afrika om te zorgen dat de zonbescherming bij de juiste mensen terecht komt.

Voor ons aankomend transport naar Lesotho zoeken wij naar middelen om deze (steeds duurder wordende) route te kunnen bekostigen.

Doe je mee?

Stichting Albinisme in Afrika logo 2

Stichting Albinisme in Afrika

Stichting Albinisme in Afrika (SAA) helpt mensen met albinisme zich te beschermen tegen de zon zodat ze weer mee kunnen doen in de maatschappij. Dit doen wij door zonnebrandcrème beschikbaar te stellen.
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 200 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.600
12%
12

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×