OK
×
Actievoerder
Bea & Frans Annot

Handen uit de mouwen op Lesbos - Bea&Frans april BWCteam236

Met behulp van de organisatie 'Because We Carry' en hun slimme 'estafette systeem' nemen wij 19 t/m 26 april april het stokje over, en gaan met een team van 7 mensen een week kamp Moria - Kara Tepe draaiend houden. Wij gaan ervoor, maar we hebben hulp van ons netwerk nodig!

Because we Carry zorgt iedere ochtend voor 1500 ontbijtjes, regelt tenten en droge kleren en doet dat met een glimlach en respect. Het is daadkrachtige naastenliefde en het motto past daarbij :-): #‎nietlullenmaarpoetsen. Deze insteek past uitstekend bij ons en wij gaan daarom ook graag op deze manier aan de slag op Lesbos. 
De teams van vrijwilligers zorgen zelf voor de financien die nodig zijn voor het werk dat ze doen op Lesbos. Onze eigen kosten nemen we volledig voor eigen rekening. Zo komt elke gedoneerde euro bij zijn doel terecht. 
Vandaar onze vraag: doneer, en help dit mogelijk maken! 

Voor het handen-uit-de-mouwen-werk heeft Because We Carry goedkeuring van de UNHCR, en werkt dagelijks intensief samen met andere hulporganisaties.

De komende weken orienteren we ons op een specifiek doel waar we ons op gaan richten: hier in Holland met de fundraising, en ter plekke in het kamp. Helemaal afhankelijk van wat dáár nodig is en wat òns triggert: iets met verloskunde of kraamzorg| onderwijs| iets bouwen| geloven| onderkomens ... we gaan het zien. 

 

M. Brouwer

Gods’ zegen wens ik jullie om daar door te kunnen geven!

€ 100

Vandaag

Anoniem

€ 5

Vandaag

Anoniem

€ 10

Vandaag

J. van Meer

Wat een mooi en moedig initiatief van jullie. Gods zegen toegewenst voor jullie werkzaamheden daar.

€ 100

Vandaag

Anoniem

€ 25

Vandaag

Anoniem

€ 15

Vandaag

HbH Interim- en Projectmanagement

Veel succes Frans en Bea. Mooi initiatief. Jan Meems

€ 25

3 dagen geleden

W. bijleveld

€ 25

5 dagen geleden

1
2
3
4
5
6
7
8
dakje met Geef-logo
€ 3.815 opgehaaldvan € 7.500
51%
64

donaties

61

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen