OK
×
Actievoerder
Joëlle Koopmans

Ladiesrun 2013

Op zondag 9 juni 2013 ren ik met het Franciscus Vriendenfonds mee met de Ladiesrun Rotterdam (vijf kilometer) om geld op te halen voor het project 'IC Familiekamer'. Familieleden van patiënten op de IC afdeling hebben behoefte aan een plek om zich terug te kunnen trekken voor een moment van rust of bezinning of voor een gesprek met elkaar. Met deze sportieve bijdrage halen we geld op om de IC familiekamers in het Sint Franciscus Gashuis te kunnen realiseren! Wil je mij sponsoren? Veel dank!
Franciscus Foundation  logo 2

Franciscus Foundation

De Franciscus Foundation is hét goede doel van Franciscus Gasthuis & Vlietland. Samen met donateurs, de 'Vrienden', zet de Foundation zich met hart en ziel in om het verblijf van patiënten en hun naasten fijner te maken. Of dit nu gaat om een bezoek, kort verblijf of een langere opname in Franciscus.  Zo heeft de Foundation op de verpleegafdelingen huiselijk ingerichte familiekamers en op de poliklinieken goed verzorgde wachtkamers gerealiseerd.

Daarnaast levert de Foundation een bijdrage aan vernieuwingen en onderzoek in de zorg.  Denk hierbij aan hoofdhuidkoeling bij de behandeling van kankerpatiënten, het toepassen van virtual reality om angst weg te nemen bij kinderen of het mogelijk maken tot het doen van onderzoek.

U ziet dat met de donaties van Vrienden belangrijke projecten mogelijk gemaakt worden, die niet uit het reguliere (zorg)budget worden gefinancierd. 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 115 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 130
88%
10

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Joëlle Koopmans

€ 115 opgehaald