OK
×
Actievoerder
Joëlle Koopmans

Ladiesrun 2013

Op zondag 9 juni 2013 ren ik met het Franciscus Vriendenfonds mee met de Ladiesrun Rotterdam (vijf kilometer) om geld op te halen voor het project 'IC Familiekamer'. Familieleden van patiënten op de IC afdeling hebben behoefte aan een plek om zich terug te kunnen trekken voor een moment van rust of bezinning of voor een gesprek met elkaar. Met deze sportieve bijdrage halen we geld op om de IC familiekamers in het Sint Franciscus Gashuis te kunnen realiseren! Wil je mij sponsoren? Veel dank!
Franciscus Foundation  logo 2

Franciscus Foundation

De Franciscus Foundation maakt het verblijf voor patiënten in het Franciscus Gasthuis & Vlietland aangenamer. Voor patiënten van jong tot oud worden projecten gerealiseerd. Hierbij kunt u denken aan kindvriendelijke wachtkamers, comfortabele dagbehandelingstoelen voor patiënten met kanker en fietslabyrinthen. Ook voor patiënten die wat langer in het ziekenhuis moeten verblijven, organiseert de Franciscus Foundation leuke acties zoals een leuk cadeautje op vader- en moederdag en een leuke attentie op Valentijnsdag. De  Franciscus Foundation steunt met de ontvangen donaties projecten die niet uit het reguliere (zorg)budget gefinancierd kunnen worden. De Franciscus Foundation richt zich volledig op de extra's rondom de zorg zodat de patiënten van het Franciscus Gasthuis & Vlietland net dat beetje meer ontvangen. Dat beetje meer, dat is waar de vrienden voor zorgen!

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 115 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 130
88%
10

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Joëlle Koopmans

€ 115 opgehaald