OK
×
Actievoerder
Malou Geerts

Klimaatzaak tegen Shell

In december staan we tegenover Shell in de rechtszaal voor onze Klimaatzaak. Dit is een intensief, kostbaar proces waar we alle hulp bij nodig hebben die we kunnen krijgen. Ondertussen stelt Shell de beste advocaten aan om door te kunnen gaan met wat ze al deed, namelijk onze leefomgeving en ons klimaat vervuilen. Niet bepaald eerlijk, toch? Help ons daarom de Klimaatzaak vol te houden -en te winnen!- en geef Shell een tikkie terug.

Milieudefensie logo 2

Milieudefensie

Een eerlijke en klimaatvriendelijke samenleving is mogelijk. Maar vanzelf gaat het niet. Er zitten vervuilende bedrijven in de weg die niet willen veranderen. En politici die niet durven of op de rem staan. Als Milieudefensie willen we veranderingen tot stand brengen, samen met zoveel mogelijk mensen. Want samen staan we sterk. Samen kunnen we grote stappen zetten. En dat is heel hard nodig om klimaatverandering krachtig aan te pakken.

Juist nú. Want onze overheid geeft miljarden uit om ons land en onze economie weer op te bouwen. Maar waar gaat dat geld naartoe? Gaan we door op de oude weg, of slaan we een nieuwe richting in?

We komen hier beter uit als we gelijk met de economische crisis ook de klimaatcrisis aanpakken. En als we dat op een eerlijke manier doen. Dus als grote vervuilende bedrijven en hun aandeelhouders ook meedoen. Wij noemen dat eerlijk omschakelen of klimaatrechtvaardigheid. Dat is klimaatbeleid waar iederéén beter van wordt.

Milieudefensie is een beweging van veranderaars die zich hiervoor inzet: lokaal, landelijk en wereldwijd. In Nederland met de steun en inzet van vele vrijwilligers, ruim 95.000 leden en donateurs en 35 lokale afdelingen. Wereldwijd als lid van Friends of the Earth International.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 60 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 200
30%
4

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Malou Geerts

€ 60,38 opgehaald