OK
×

Kemnade wil graag op pad met de duofiets!

Samen op pad met de duo fiets is een wens van de bewoners van Kemnade.

Graag nemen we u mee naar een plan voor de Pluryn locatie Kemnade. Kemnade is een locatie voor (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen. Vaak komen hier psychiatrische, leer- of sociale problemen bij. Een bijzondere groep mensen die ook graag participeren.

Het gedrag wat ze vertonen, zorgde ervoor dat ze regelmatig in de problemen kwamen. Wonen op Kemnade is dan een vervolgstap in hun leven. Ze ontplooien zich binnen hun eigen grenzen en mogelijkheden. Zonder dat ze een gevaar vormen voor zichzelf of de omgeving. Kemnade in Groesbeek is een besloten werk- woonvoorziening. Hier vinden ze de structuur, begrenzing en intensieve zorg die ze nodig hebben. Ieder op zijn eigen niveau.

De cliëntenraad heeft de wens uitgesproken om meer op pad te kunnen. Ze worden erg blij van een duo fiets. Samen letterlijk en figuurlijk in beweging in de buitenlucht.

Sommige bewoners kunnen dit samen met een vaste begeleider, anderen zouden deze stap samen met een familielid of een vrijwilliger kunnen zetten. Lekker de wind door je haren de omgeving verkennen. 

We starten een wervingscampagne om vrijwilligers te vinden voor de duo fiets. Het Multi Media Team van Pluryn vragen we om een wervend filmpje te maken, wat we kunnen delen in de regio via social mediakanalen. Het idee is om met flyers ook aandacht te vragen voor het maatjes project. 

Helpt u mee?

Pluryn  logo 2

Pluryn

Pluryn heeft een team fondsenwerving die zorgt voor extra middelen om daarmee bij te dragen aan een betekenisvol bestaan van kinderen, jongeren en volwassenen bij Pluryn. Mensen hebben meer nodig dan goede primaire zorg, behandeling en onderwijs. Speeltoestellen, vakanties, sportieve en culturele activiteiten, dagjes uit, diercontact, een maatje, kleding, een leuk ingerichte kamer en herinrichting van een schoolplein, er is gewoon géén geld voor vanuit de reguliere zorg & onderwijsbudgetten. Terwijl dat toch zaken zijn die belangrijk bijdragen aan een menswaardig bestaan en de ontwikkeling van jongeren en volwassenen die bij Pluryn verblijven. Team fondsenwerving van Pluryn zorgt dat het geld voor deze extra middelen er komt door het werven van fondsen, bedrijven en sponsoren.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 4.530 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 14.098
waarvan € 530 via Geef.nl
32%
11

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×