OK
×

Jongste haardonor ooit! Doneer met ons mee voor Haarwensen!

Lieve mensen,

Wij zijn Nora Mae en Mei Ling, dochter van net 3 jaar en trotse mama. Wij gaan samen onze lange haren eraf knippen bij Scizzors in Heesch. Wij doneren onze vlecht aan Stichting Haarwensen. Om hier ook echt een mooi haarstuk van te maken voor een kindje zonder haar, is niet alleen ons haar nodig, maar ook € 1.500,-.

Stichting Haarwensen verstrekt de haarwerken kosteloos aan kinderen die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Maar een haarwerk maken, aanmeten en onderhouden kost € 1.500,-.

Willen jullie helpen om het mogelijk te maken voor Stichting Haarwensen om ons haar een mooie bestemming te geven? Wij hopen dat wij naast onze vlecht ook (een deel van) het maken van het haarwerk kunnen betalen.

Dus als wij ons haar doneren en jij doneert een paar euro, dan maken we samen een kind blij met een passend haarwerk.

Alvast heel erg bedankt! Wij hopen dat met jullie hulp er een prachtig haarwerk van onze mooie haren gemaakt kan worden!

Liefs Nora Mae en Mei Ling

Stichting Haarwensen logo 2

Stichting Haarwensen

Stichting Haarwensen schenkt al meer dan 13 jaar haarwerken aan kinderen tot en met 18 jaar die, door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid), hun eigen haar verliezen.

Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Een mooi haarwerk kan ervoor zorgen dat een kind het zelfvertrouwen terugkrijgt en zich niet anders voelt dan zijn of haar leeftijdsgenootjes. Maar goede haarwerken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.

Wij bieden deze kinderen de keuze uit een grote collectie haarwerken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. Door donaties van haar en financiële giften kunnen wij de haarwerken kosteloos aanbieden. Zonder deze donaties kunnen wij deze kinderen niet verblijden met een prachtig haarwerk.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 885 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.500
59%
53

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×