OK
×

Steun Rijndam tijdens de Maastunnelloop op 10 november!

Medewerkers en patienten van Rijndam Revalidatie doen ook dit jaar mee aan de inofec Maastunnelloop met als doel geld op te halen voor de Vrienden van Rijndam, maar nog belangrijker; te laten zien dat je ook met een beperking gewoon mee kan doen.

Je kan hen steunen door een donatie te doen of door samen met vrienden of collega's in actie te komen en je te laten sponsoren voor de Vrienden van Rijndam.

Meedoen wil iedereen, maar wat als dit niet vanzelf gaat? Veel mensen bij Rijndam Revalidatie worden dagelijks geconfronteerd met hun beperking en moeten hard werken om ' gewoon' mee te kunnen doen.

Kijk naar bijgaand filmpje en raak geinspireerd door de kinderen bij Rijndam: https://www.youtube.com/embed/jgGLChKlLf8?feature=oembed

Meer weten over de Vrienden van Rijndam? www.vriendenvanrijndam.nl of stuur een mail naar info@vriendenvanrijndam.nl

De opbrengst van de Maastunnelloop zal door de Vrienden van Rijndam besteed worden aan interactief sport- spel,- en oefenmateriaal, waarmee kinderen nog beter (en leuker!) kunnen revalideren.

Vrienden van Rijndam Revalidatie logo 2

Vrienden van Rijndam Revalidatie

Revalideren is hard werken. Om met een beperking mee te kunnen doen in de maatschappij zijn er veel innovatieve en technologieën op de markt beschikbaar. Beschikbaar maar niet altijd Bereikbaar omdat ze niet uit het reguliere zorgbudget betaald kunnen worden.

Met de Vrienden van Rijndam werven we gelden voor Rijndam Revalidatie om extra voorzieningen en faciliteiten mogelijk te maken die bijdragen aan een innovatieve revalidatie en een gastvrij en aangenaam verblijf van patiënten en hun familie en voor kinderrevalidatie, denk aan interactieve oefen- en fitnessapparatuur of een robot die helpt een kind te communiceren maar ook werven we gelden voor inrichting van huis- en wachtkamers en spel- en sportmateriaal voor kinderen met een lichamelijke en/of meervoudige beperking. 

Laten we er samen voor zorgen dat iedereen mee kan doen. Want gewoon meedoen is eigenlijk heel bijzonder.

 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.060 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
21%
27

donaties

311

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Rian Dirksen
Rian Dirksen

€ 50 opgehaald

Geen profielfoto
Mark Tuk

€ 50 opgehaald

Geen profielfoto
Vera Rietveld

€ 0 opgehaald