Annuleren
OK
×
Actievoerder
André Dieduksman

Ik ren voor kinderen in Syrië

In Syrië geven ze kinderen oordopjes om door het geluid van bommenwerpers heen te slapen.

Eten, warmte en medicijnen zijn niet vanzelfsprekend, wat ik een verschrikkelijke realiteit vind. De naar schatting 2,9 miljoen kleuters die in eigen land leven en 811.000 gevluchte kleuters in buurlanden kennen niet het vredige Syrië van hun ouders.... er is al 5 jaar oorlog....

Gelukkig zijn er te midden van alle ellende ook tekenen van hoop en proberen de hulpverleners en bevolking er samen alles aan te doen om te blijven werken aan een toekomst. Kerk in Nood zorgt via de lokale Kerk voor inentingen, overlevingspakketten en een onderkomen voor deze kwetsbare kinderen.

Begin Januari vroeg een vriend van mij om hard te lopen voor de kinderen in Syrië. Tot dan had ik niet meer dan een afstand van 10km gelopen. Ik ben gemotiveerd om in 2 maanden van 10 km naar een halve marathon te trainen en mijn 'afzien' in het teken te stellen met hetgeen de kinderen in Syrië ondergaan. Het motiveert me om hen te helpen en een bijdrage te leveren zodat zij aan hun toekomst kunnen werken.

Op 12 maart ren ik de City-Pier City-Loop in Den Haag en Scheveningen. Graag vraag ik je hulp want met jouw sponsoring kan Kerk in Nood zorgen voor inentingen (€ 10), overlevingspakketten (€ 55) en een onderkomen (€ 100 per maand) voor deze kwetsbare kinderen.

Steun je de kinderen van Syrië via mij? Klik hierboven op de doneer knop :-)

Anoniem
1
dakje met Geef-logo
opgehaald van
70%
22

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu

Steun deze actie door mee te doen als teamlid.

deelnemen actie Deelnemen aan deze actie

Delen

De opbrengst van deze actie gaat naar Kerk in Nood
Deelnemen
×
Deelnemen aan deze actie