OK
×
Actievoerder
Victor Brehm

Ik loop de marathon Rotterdam graag voor de Franciscus Found

Op 15 en 16 april 2023 staat Rotterdam weer in het teken van de NN Marathon Rotterdam. Aan de start staan er verschillende lopers in een rood Franciscus shirt, die zich in gaan zetten voor de Franciscus Foundation. De Franciscus Foundation is het goede doel van Franciscus Gasthuis & Vlietland en zet zich in om het verblijf van patiënten en bezoekers fijner te maken. Namens de Kinderafdeling, Spoedeisende Hulp en KNO van Franciscus Gasthuis & Vlietland vragen wij jullie aandacht voor een mooie project voor de kindjes in ons ziekenhuis, namelijk de Qwiek.up.

Wat is een Qwiek.up?

Kinderen die bij ons in het ziekenhuis worden behandeld ervaren vaak, ondanks alle goede zorgen, toch nog veel stress en spanning. Een zogenaamde Qwiek.up kan helpen dit te verminderen. Dit is een projector die met beeld en geluid afleiding geeft. De meest magische projecties toveren een saaie ziekenhuismuur om in een levend schilderij. De Qwiek.up reist mee met het kind over de verschillende afdelingen, waardoor een ziekenhuisopname minder eng en spannend wordt. Daarnaast wordt de Qwiek.up al effectief toegepast in andere zorginstellingen en ziekenhuizen. Ons doel is om het eerste ziekenhuis in Nederland te zijn die dit ziekenhuisbreed inzetten. Maar daar hebben wij jullie hulp nodig hard bij nodig! 

Franciscus Foundation  logo 2

Franciscus Foundation

De Franciscus Foundation maakt het verblijf voor patiënten in het Franciscus Gasthuis & Vlietland aangenamer. Voor patiënten van jong tot oud worden projecten gerealiseerd. Hierbij kunt u denken aan kindvriendelijke wachtkamers, comfortabele dagbehandelingstoelen voor patiënten met kanker en fietslabyrinthen. Ook voor patiënten die wat langer in het ziekenhuis moeten verblijven, organiseert de Franciscus Foundation leuke acties zoals een leuk cadeautje op vader- en moederdag en een leuke attentie op Valentijnsdag. De  Franciscus Foundation steunt met de ontvangen donaties projecten die niet uit het reguliere (zorg)budget gefinancierd kunnen worden. De Franciscus Foundation richt zich volledig op de extra's rondom de zorg zodat de patiënten van het Franciscus Gasthuis & Vlietland net dat beetje meer ontvangen. Dat beetje meer, dat is waar de vrienden voor zorgen!

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 25 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
2%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Victor Brehm

€ 25 opgehaald