OK
×
Actievoerder
Chantal en Linda

Mooie herinneringen voor Claudia en haar gezin

Genezing behoort niet meer tot de mogelijkheden, mooie herinneringen maken nog wel…

Vier jaar geleden werd bij Claudia (43 jaar) een agressieve vorm van borstkanker geconstateerd. De behandeling startte vrijwel direct en met een grote dosis nuchterheid en vechtlust heeft Claudia de chemobehandelingen, bestralingen en operaties die volgden doorstaan. Ze had de triple negatieve kanker dubbel en dwars verslagen. Vorige maand nog kreeg ze voor de derde maal de uitslag van de jaarlijkse controle: schoon! Toch drong Claudia vanwege klachten aan op een extra scan waarvan de verpletterende uitslag inmiddels bekend is. Er zijn uitzaaiingen aangetroffen op meerdere plekken. De behandeling waar ze wellicht nog voor in aanmerking komt, kan levensverlengend zijn maar helaas niet genezend. Dat de ziekte zich in vlot tempo in haar lichaam verspreidt, is voor Claudia overduidelijk voelbaar. Daarom willen we geen seconde tijd verspillen en nu voor haar en haar gezin in actie komen.

Kostbare tijd vullen met waardevolle herinneringen. Claudia, Dennis en hun kinderen Sienna (14 jaar) en Dex (10 jaar) besteden momenteel zo veel mogelijk tijd met elkaar. Samen plezier maken nu dat nog kan. Ook proberen ze nog leuke uitstapjes te ondernemen omdat de afleiding zo fijn is maar vooral ook om waardevolle herinneringen te creëren. De uitjes die ze graag ondernemen, zijn geen immense uitgaven (dagje dierentuin, ergens een hapje eten met elkaar of zelfs een nachtje weg) maar toch een aanslag op de spaarpot. Ook doordat ze graag wat extra’s opzij willen zetten voor een mooi afscheid wat deels niet door de verzekering wordt gedekt. Daarbij valt straks grotendeels Claudia’s inkomen weg dus je snapt dat een beetje hulp heel erg welkom is.

Help je mee? Via deze weg willen we iedereen vragen om een financieel steentje bij te dragen zodat we nog een aantal leuke uitjes voor hen mogelijk kunnen maken. Voor nu geeft hen dat plezier en iets om naar uit te zien, en later zullen de herinneringen eraan troost bieden. Je donatie, hoe klein ook, is zeer welkom. Wellicht wilde je ze sowieso al een hart onder de riem steken door ze een bloemetje of een andere lieve attentie toe te sturen, is deze mogelijkheid dan niet nog waardevoller?

Streefbedrag? Eh...Qua streefbedrag hebben we heel eerlijk gezegd geen flauw idee wat haalbaar is. €7.500 is dus zomaar een schatting, alles is welkom! Samen kunnen we ervoor zorgen dat Clau, Den, Sienna en Dex nog een mooie, onvergetelijke tijd met elkaar zullen hebben.

Liefs, Linda en Chantal 

 

*Bij een donatie vraag je je misschien af, hoeveel komt er nu echt terecht bij degene voor wie de donatie bestemd is? Snappen we; vroegen wij ons ook af. Bij geef.nl gaat gemiddeld genomen 98,5% naar degene voor wie de geef-actie is opgezet. Geef.nl heeft geen winstoogmerk dus die laatste anderhalve procent wordt gebruikt om de kosten te dekken waarover je meer leest in de FAQ’s: https://www.geef.nl/nl/page/faq

 

 

 

 

 

 

Chantal en Linda
02-11-2022 14:49

Lieve iedereen,

Langs deze weg een update over hoe het nu met me gaat..

Het gaat eigenlijk, naar omstandigheden, wel heel erg goed met me. In maart hadden we niet kunnen bedenken dat ik er zo voor zou staan! Ik krijg nog steeds elke maand een chemokuur. In het begin was ik er heel erg ziek van, nu ben ik vooral anderhalve week na iedere chemo heel erg moe en heb ik totaal geen energie. Maar daarna knap ik weer op en voel ik me elke dag weer wat beter. De chemokuur doet zijn werk gelukkig goed en de uitzaaiingen zijn al met de helft afgenomen! Dit geeft dus tijd en rust en is een mooi resultaat! Hierdoor weet ik weer waarvoor ik al die behandelingen en medicijnen krijg en neem!

Ik ben zelfs weer een paar uurtjes per week aan het werk (catering op een middelbare school) en dat vind ik heel fijn om te doen! We hebben samen erg genoten van de zomervakantie en eind september ben ik met vijf vriendinnen ook nog een paar dagen in Spanje geweest. Dat was ook een tripje om nooit te vergeten! Veel gelachen en mooie herinneringen gemaakt en opgehaald.

Onze reis naar Curaçao staat ook in de planning half november, we zijn heel benieuwd naar dit mooie eiland en hier kijken we dan ook erg naar uit! We zijn blij dat we dit nog allemaal kunnen doen, en genieten van alle mooie momenten samen!❤️😘👍

Chantal en Linda
09-05-2022 18:22

Geen woorden voor...

Lieve allemaal,

Langs deze weg willen we graag iedereen bedanken die iets voor ons heeft gedoneerd. Hoewel we ons in het begin afvroegen of we hiermee in moesten stemmen, voelt het om meerdere redenen toch heel fijn om op deze manier gesteund te worden. Ten eerste hoeven we na het verschrikkelijke nieuws minder kostenafwegingen te maken in wat we wel en niet kunnen doen om mooie herinneringen te maken. Ten tweede voelen we vanuit de donaties en reacties zoveel liefde en waardering en dit kunnen we als gezin goed gebruiken! We hebben er geen woorden voor dat zoveel mensen (bekenden en onbekenden) op deze manier met ons meeleven en ons via een gift een hart onder de riem willen steken. 

Door alle donaties hebben we bijvoorbeeld de caravan twee maanden op een mooie plek aan het water kunnen zetten, waar we al een heerlijke week met elkaar hebben doorgebracht!  Ook zullen we een grote wens van de kinderen in vervulling laten gaan en dat is.... een paar dagen Euro Disney! Sinds deze week zijn Claudia's behandeldata bekend (startdatum aanstaande donderdag) dus kunnen we deze onvergetelijke trip gaan plannen. En hopelijk maken we ook nog een mooi reisje naar de zon samen... Dit is allemaal mogelijk dankzij jullie hulp. 

Nogmaals bedankt voor alle liefde en ook aan de lieverds die de actie gestart zijn!

Liefs,Claudia, Dennis, Sienna en Dex

 

dakje met Geef-logo
€ 15.275 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
203%
446

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Kraak C

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Chantal en Linda

€ 15.275 opgehaald