OK
×
Actievoerder
Bert Ahlers

Help een huis bouwen

In 2004 heb ik via de Stichting Constru Casa als vrijwilliger huisjes gebouwd in Guatemala. Sinds 2007 ben ik actief lid van deze stichting, waarvan sinds 2010 als voorzitter. Guatemala is een van de armste landen in Amerika: meer dan de helft van de bevolking leeft in armoede. Er heerst een schrijnend tekort van 1.5 miljoen woningen en meer dan de helft van de bevolking woont in inadequate woonruimte. De omstandigheden zijn schrikbarend slecht. Hutjes gemaakt van afvalmateriaal of maïsstengels met een vloer van aarde moeten het dak bieden aan hele families. Dit vormt een bedreiging voor hun gezondheid en ontwikkeling. Constru Casa is een organisatie zonder winstoogmerk en heeft als doel de woon- en leefomstandigheden van de armste gezinnen in Guatemala te verbeteren. Dit doen we door het bouwen van woningen en d.m.v. ondersteunende programma's die de ontwikkeling van de gezinnen waarmee we werken optimaliseren. Wij werken hierbij samen met andere sociale projecten, zodat we de meest efficiënte en complete hulp kunnen bieden voor elk gezin. Op zaterdag 12 oktober a.s doe ik mee aan de 2 charity sponsorwandeling. Uiteraard met als doel geld in te zamelen voor Constru Casa zodat we weer een zeer arme familie gelukkig kunnen maken met een eigen huis! Bij deze doe ik dan ook een beroep op jullie om mij te sponsoren. Vorig jaar hebben we een mooi bedrag opgehaald met alle lopers voor Constru Casa; dit jaar zetten we ook weer ons beste beentje voor! Samen werken we aan een betere toekomst! Muchas Gracias! Saludos, Bert

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 140 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
140%
5

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Bert Ahlers

€ 140 opgehaald