OK
×
Actievoerder
Jesse Vermeire

geld verdubbelen

Voor school moet een opdracht doen waarbij ik geld moet verdubbelen. Ik begin met €1 euro en elke week moet ik dit bedrag verdubbelen. In week twee heb ik dus €2 euro en week drie €4. Ect. Na 10 weken doneer ik het geld wat dan hopelijk €512 euro is aan het nationaal ouderen fonds zodat zij daar iets van kunnen doen voor de ouderen in Nederland. Als jij mij de wedstrijd tegen mijn klas wil helpen winnen, doneer dan of geef mij klusjes voor geld. Ik zit momenteel op een euro dus nu kan ik vergeten boodschappen door Amersfoort komen brengen. (Ik koop bijvoorbeeld een pak melk voor een euro en daar vraag ik bij de deur dan €1,20 voor.) Dit gaat in overleg dus ik kom niet met 10 pakken melk langs de deur. Als je iets nodig hebt, neem dan even contact op. Alvast bedankt

Jesse

Nationaal Ouderenfonds logo 2

Nationaal Ouderenfonds

BoodschappenPlusBus: Geeft ouderen de mogelijkheid om onder begeleiding weer zelf op pad te gaan voor hun boodschappen of gewoon een gezellig dagje weg! Het Ouderenfonds bestrijdt en voorkomt jaarlijks eenzaamheid bij enkele tienduizenden ouderen met de BoodschappenPlusBus. Kerstacties: In de koude decembermaand voelen veel ouderen zich erg eenzaam. Voor hen organiseert het Ouderenfonds jaarlijks kerstactiviteiten. Met ouderen uit de buurt is er een gezellig samenzijn en doen ze contacten op om ook na de kerst nog te zien. In de rest van het jaar organiseert het Ouderenfonds voor duizenden ouderen uitstapjes naar bijvoorbeeld het strand of een museum. Een onvergetelijke dag die voor ouderen die zelf bijna nooit de deur uitgaan, voelt als een week vakantie waar ze nog lang op kunnen teren. Ook hebben we projecten op het gebied van veiligheid, armoedebestrijding en gezond ouder worden.
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 512
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×