OK
×
Actievoerder
Paula van der Want

Samen sterk met de Moerwijkkerk, wij bundelen onze krachten!

 

Met deze actie vragen wij Paula van der Want, collega’s, vrienden en buren  tezamen met de kerk van Moerwijk  om uw hulp en donaties, we hebben nog 30.000 nodig!

Dit is voor onze vaste collega Fawzy Elshefish hij is Security-Host inmiddels 11 jaar werkzaam bij de beveiliging in Den Haag,  hij heeft helaas sinds december een ernstige vorm van leverkanker.  De kanker is nog niet uitgezaaid.

Op dit moment ondergaat hij immunotherapie, en de resultaten daarvan zijn inmiddels al merkbaar voor hem, en dit verlengd nu alleen zijn leven, maar dat is niet voldoende.

Maar het goede nieuws is dat Fawzy in aanmerking komt voor een veelbelovende behandeling  op basis van Cryo Ablatie (hierbij worden kwaadaardige cellen bevroren) in Egypte, heeft deze behandeling  al indrukwekkende resultaten laten zien bij patiënten met vergelijkbare vormen van kanker, maar wordt op dit moment nog niet in Nederland aangeboden.  Er is daarom een bedrag van 30.000 euro nodig zodat hij in Egypte deze behandeling kan ondergaan. Hij heeft meerdere behandelingen nodig, en kan dan enkele weken bij zijn familie in Egypte verblijven.

Het kost in daar 50.000, en er is in de familie al een bedrag van 20.000 beschikbaar, en we hopen via de kerk en de moskee ook nog  een bedrag op te halen.

Zijn gezin bestaat uit 6 personen Fawzy, zijn vrouw Maha, Sarah 17 jaar, Mohamed 15 jaar, Rania 14 jaar en Ibrahim 4,5 jaar.

Hij wil graag, zijn nu 4,5  jarige zoon die net naar de basisschool gaat te zien opgroeien, en een vader/echtgenoot blijven voor de rest van zijn leven voor het gezin!  

Naast het geven van geld kan je ook helpen door dit bericht zoveel mogelijk te delen in je netwerk alle giften zijn belangrijk, want elke euro brengt ons dichter bij het doel, om dit gezin zijn vader/echtgenoot niet te ontnemen! En dat we ze met zijn allen om het gezin heen kunnen staan.

Heb je vragen over de behandeling, of ideeën om zelf een inzameling te doen neem dan gerust contact op met één van ons te weten: zie onderstaand contactformulier Paula van der Want, Maha, zijn vrouw, of de pastoor van de kerk Mw. Bettelies Westerbeek,  ik probeer zoveel mogelijk de site bij te houden indien er veranderingen zijn of zelfs verbeteringen te melden.  

Het delen kan via:

via facebook, whatsapp,  instagram of linkedin. of andere Social Media.Ik ben zelf begonnen met 100 euro, doen jullie allemaal mee?

Nog even iets over de kosten van Geef.nl. Mensen kunnen bij de donatiemodule onder punt 3. bij de

V button een keuze maken of ze een vrijwillige bijdrage willen geven aan Geef.nl of de transactiekosten in mindering willen laten brengen. 

 

 

 

De site die u hiervoor kan bezoeken is: www.Geef.nl

Anoniem

€ 10

3 dagen geleden

G. Sanggam

Heel veel beterschap Fawzy

€ 50

4 dagen geleden

B. Born

Heel veel beterschap en sterkte!

€ 150

4 dagen geleden

Anoniem

€ 10

4 dagen geleden

Anoniem

€ 25

5 dagen geleden

A. .

€ 25

5 dagen geleden

E. Omrani

€ 20

5 dagen geleden

M. Claase

€ 25

5 dagen geleden

1
2
dakje met Geef-logo
€ 20.570 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 50.000
waarvan € 570 via Geef.nl
41%
15

donaties

65

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: F. Elshefish

Delen

Aan wie wil je doneren?
×