OK
×
Actievoerder
Jordan van Bergen

Geef mij een FeelGoodGift cadeau a.u.b.

Ik hebt alles wat mijn hartje begeert. Ik ben gezond, leuk huis etc. En toch ben ik niet helemaal blij. Ik krijg tijdens mijn verjaardag of met kerst dure cadeaus. Altijd leuk maar ik heb liever een klein cadeau en zie liever het geld wat we normaal aan cadeaus geven naar een goed doel gaan. In mijn geval Stichting GeefGratis waar ik me zelf al jaren voor inzet. Doneer dus aan deze FeelGoodGift actie en geef mij voortaan een klein(er) cadeau tijdens mijn verjaardag of met de feestdagen.
Stichting GeefGratis logo 2

Stichting GeefGratis

Stichting GeefGratis biedt gratis te gebruiken professionele internet diensten aan aangesloten goede doelen. Er zijn meer dan 4.000 goede doelen aangesloten bij Stichting GeefGratis en zij maken dankbaar gebruik van onze gratis te gebruiken internet diensten, waaronder https://www.geef.nl. 

Stichting GeefGratis is een van de weinige organisaties die internet diensten zonder abonnementskosten aanbiedt. Op deze manier zijn goede doelen er van verzekerd zonder investeringen gebruik te kunnen maken van diensten die een significante bijdrage kunnen leveren aan de organisatie!

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 176 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.000
8%
12

donaties

43

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Evenement:De FeelGoodGift

Delen

Aan wie wil je doneren?
×