OK
×

Geef een warm bedje aan een baby in armoede

Terwijl de armoede in Nederland toeneemt, kunnen wij de vraag naar babypakketten nauwelijks aan. En van de producten die we moeten inkopen omdat ze weinig gedoneerd worden, zoals kruiken en beddengoed, stijgen de inkoopkosten. Daarom starten we de campagne 'een warme start'. Want iedere baby verdient deze winter nog een warm opgemaakt bedje! 

Help je mee? Samen gaan we voor 250 warme bedjes!

  • Voor 50 euro geef je een baby een warm bedje (een hoeslaken, een laken, een kruik, een deken en een slaapzak)  
  • Voor 20 euro geef je een baby een warme ledikantdeken 
  • Voor 10 euro geef je een baby een kruik

Over Stichting Babyspullen

Iedere dag worden 35 baby's in Nederland in armoede geboren. Stichting Babyspullen is er voor deze baby's met een babystartpakket, vol met belangrijke spullen als luiers, kleding, dekens en kruiken. 

De spullen worden gedoneerd, gesorteerd en gevouwen door onze vrijwilligers. Sommige spullen, zoals dekens en beddengoed, worden te weinig gedoneerd en moeten we inkopen. En andere spullen, zoals kruiken, zijn niet altijd meer veilig genoeg om door te geven. Daarom starten we de actie 'een warme start', zodat we de babypakketten nog deze winter compleet kunnen maken.

Dat kan niet zonder jouw hulp. Doe een gift en geef een baby een warm bedje cadeau! 

Stichting Babyspullen logo 2

Stichting Babyspullen

Wat wij doen

Stichting Babyspullen zet zich in om de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen te verminderen. Wij zamelen in heel Nederland nieuwe en gebruikte babyspullen in en maken daar babystartpakketten van. Deze verstrekken we gratis aan (aanstaande) ouders die onder de armoedegrens leven. Dit gebeurt op indicatie van een hulpverlener.

In de babystartpakketten zitten belangrijke basisproducten voor de verzorging van kindjes tot twee jaar oud. Zoals kleding, beddengoed en verzorgingsproducten. Er zijn twee verschillende pakketten. Het eerste pakket (maat 50/56 – 62/68) wordt verstrekt tijdens de zwangerschap. Het tweede (maat 74/80 – 86/92) volgt na de geboorte. Beide pakketten zijn er zowel voor jongens als meisjes.

Waarom Stichting Babyspullen?

In Nederland worden 1 op de 13 baby’s geboren in armoede. Hun ouders hebben niet voldoende middelen om hun kindje een onbezorgde start te geven. Stichting Babyspullen vindt dat elk kind recht heeft op een goede start!

Meer weten?

Bekijk hier een filmpje over het werk van Stichting Babyspullen.Of bezoek onze website.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 8.899 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 12.500
waarvan € 3.549 via Geef.nl
71%
112

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×