OK
×

Geef de Alert mensen het gevoel nuttig en waardevol te zijn

Bij stichting Alert helpen er vele vrijwilligers mee.   

Ook veel vrijwilligers die niet naar een reguliere opleiding of baan kunnen. 
Die door bijzondere omstandigheden een steuntje in de rug nodig hebben. 

Steun om meer zelf vertrouwen op te bouwen, weer een dagritme te krijgen, vaardigheden aan te leren die voor andere mogelijk heel gewoon zijn , uit een isolement komen, weer onder de mensen komen. Maar boven al willen ze weer zin in het leven krijgen, zich geaccepteerd voelen, gezien worden en zich weer nuttig maken.  Iets doen wat er toe doet!

Op de foto zie je een jonge vrijwilligster oefenen  in een normale dagelijkse situatie met een hond.  Dit is voor vele jonge en oudere mensen niet vanzelf sprekend, er op uit durven gaan. 

Voor ons en onze dieren doen onze Alert mensen  er zeker toe.  Sommige mensen halen wij op omdat ze anders niet hier kunnen komen.  Anderen geven wij een maaltijd mee, eten mee omdat we weten dat ze zeer weinig te besteden hebben.   Dat betalen wij , vaak uit onze eigen zak want  hiervoor is er eigenlijk geen geld bij de stichting .  Wij krijgen ook geen geld van de overheid om dit te doen.  voor andere maken wij een pictogrammen board met taken omdat ze niet kunnen lezen.

Wij hebben het hier niet over salaris maar over bijvoorbeeld reiskosten zodat het mogelijk is iemand  die zo veel baat heeft om hier te komen op te kunnen halen.  Geld om onze mensen van koffie, thee, ranja met een koekje te kunnen voorzien. of in de winter van warme chocomelk, een paar warme sokken en een warme Alert jas.   Simpel omdat ze er zelf soms geen geld voor hebben en wij ze graag willen laten zien dat ze er bij horen. Geld voor een dierentuin kaartje zodat we met honden en vrijwilligers een keer een uitje kunnen doen als waardering voor hun inzet. 

Wil je weten hoe het reilt en zeilt bij Stichting Alert honden opvang dan kan je ons via facebook  volgen. 

Wat als onze bus straks kapot is en wij de mensen niet meer kunnen ophalen.   Wat als ons veelal ouder gekregen gereedschap stuk gaat, weer gekeurd moet worden want veiligwerken is belangrijk.  Zorgen waar wij wel eens van wakker liggen. Liever zouden wij die piekertijd  willen besteden aan zorg voor mens en dier. 

Help jij ons mee zodat we voor meer mensen een verschil kunnen maken? 

Stichting Alert hondenopvang en herplaatsing logo 2

Stichting Alert hondenopvang en herplaatsing

Opvang en herplaatsing van honden Alert richt zich vooral op het opvangen van honden die extra aandacht nodig hebben en niet in een regulier asiel terecht kunnen. Deze aandacht kan bestaan uit extra zorg of training.
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 230 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
4%
10

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×