OK
×
Actievoerder
Evi op Koers

Evi op Koers - Huisdierenwelzijn

Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn steunt 24/7 noodhulp voor medisch acute behandelingen van ernstig zieke of gewonde huisdieren. Deze dieren zijn van eigenaren die bijvoorbeeld door een langdurige ziekte of het verlies van hun baan zijn aangewezen op de voedselbank of op gelijk niveau leven.

Door steun te geven voorkomt de stichting dat de huisdieren onnodig lijden omdat het baasje de dierenartskosten niet kan betalen of dat de dieren in een asiel belanden.

Bevordering Huisdierenwelzijn (Stichting) logo 2

Bevordering Huisdierenwelzijn (Stichting)

Dier in acute medische nood! 24 uur per dag en 7 dagen per week is Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn via haar noodnummer bereikbaar voor dierenartsen/specialisten voor acute medische steun aan ernstig zieke (levensbedreigend) of gewonde MINIMA huisdieren. Help ons helpen! 

De Stichting zet zich -onder voorwaarden- in voor huisdieren van eigenaren, die door financiele nood niet of onvoldoende kunnen voorzien in zeer acute medische behandeling hun huisdier. De stichting is een ANBI en CBF Erkend Goed Doel. Wij werken op landelijke basis. Huisdiereigenaren kunnen digitaal via de website een aanvraag doen. Daarnaast steunt de stichting via dierenvoedselbanken met diervoeding.

De stichting zoekt constant actief naar samenwerking met dierenartsen en -klinieken die een ernstig ziek of gewond #MINIMA #huisdier tegen gereduceerde kosten willen behandelen. Wij werken inmiddels in samenspel met ca 900 dierenartsen/specialisten en onderhandelen tarieven voor acute noodbehandelingen.

Uw donatie via Geef.nl wordt volledig gebruikt voor betaling aan dierenartsen voor acute veterinaire behandeling van een ziek of gewond MINIMA huisdier. De stichting kan alleen financiële steun bieden als donaties daarvoor toereikend zijn. De Stichting krijgt geen subsidie van de overheid of gelden uit grote doelen loterijen, zoals Postcodeloterij enz. Het bestuur en vrijwilligers van de stichting doen hun werkzaamheden onbezoldigd.

Het hebben van een huisdier kan voor veel mensen belangrijk zijn. Een huisdier biedt ze de mogelijkheid om fysiek actief te blijven (denk bijv. aan oudere mensen) en op sociaal niveau contacten te onderhouden. Ook voor opgroeiende kinderen is het verzorgen van een huisdier belangrijk. Het geeft ze eigenwaarde èn een dier oordeelt niet.

Helpt u ons helpen? Doneer en red een ernstig ziek MINIMA huisdier. Heeft u vragen, stel ze ons gerust via info@huisdierenwelzijn.nl of lees meer over ons werk via www.huisdierenwelzijn.nl of kijk naar de recensies op www.facebook.com/huisdierenwelzijn1 - Dank u wel!

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 748 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
7%
16

donaties

155

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Evi op Koers

€ 748,35 opgehaald