OK
×

Duurzame tomatenkweek in Kenia

Om mijn jubileum te vieren wil ik graag een goed doel steunen. Ik heb gekozen voor Stichting Melania, die ook een jubileumjaar heeft – het 100-jarige. Stichting Melania ondersteunt ondernemende vrouwen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika met een startkapitaal voor het oprichten van hun eigen bedrijf. Daarmee zorgen ze voor een beter bestaan voor zichzelf en hun directe omgeving. Het zijn vrouwen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, maar zelf vol plannen en acties zijn – echte ondernemers dus. Dat spreekt mij wel aan.

Melania organiseert sponsorfietstochten langs de projecten die ze steunt. Zodra het weer kan, hoop ik daar een keer aan deel te nemen.

Ik heb gekozen voor een project in Kenia, waar vrouwen een duurzaam bedrijf in tomatenteelt opzetten dat aangepast is aan klimaatverandering door druppelirrigatie op zonne-energie. Een mooie overeenkomst met onze klimaat-adaptieve tuinen.

Meer info vind je op de site van Melania.

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 2.835 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 3.000
waarvan € 585,75 via Geef.nl
94%
14

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×