OK
×
Actievoerder
Project Leiden

Dirk Kuyt Foundation Hsleiden

Beste meneer/mevrouw,

Leuk dat u een kijkje komt nemen op onze donatiepagina. Deze pagina is speciaal opgezet voor de Dirk Kuyt Foundation.De Dirk Kuyt Foundation steunt sportevenementen die speciaal georganiseerd zijn voor mensen met een handicap of beperking. Voor deze mensen is het heel lastig om te sporten op een gewone sportvereniging. Deze verenigingen hebben vaak niet de faciliteiten die nodig zijn om deze mensen tijdens het sporten te ondersteunen. De Dirk Kuyt Foundation zamelt daarom zoveel mogelijk geld in om sportevenementen financieel mogelijk te maken. Hierdoor wordt het voor sportverenigingen makkelijker om evenementen te organiseren voor mensen met een handicap!Het aantal sportevenementen dat gesteund wordt staat op ongeveer 60 per jaar. Dit aantal blijft groeien en wij willen daar ons steentje aan bijdragen! Helpt u ons? Om geld in te zamelen zijn wij op het idee gekomen om een evenement te organiseren op voetbalverenigingen waarbij alle deelnemers moeten schieten door een 'Sportgatendoek'. Dit 'Sportgatendoek' zal zelf gecreëerd worden en elk gat kent een verschillend aantal punten. De bedoeling is dat er zoveel mogelijk achtereenvolgend door de gaten wordt geschoten en hierbij wordt het de deelnemers steeds lastiger gemaakt doordat wij handicappen toe dienen. Zo ervaren de deelnemers zelf hoe het is om te sporten met een handicap. Hier wordt een link gelegd met de Foundation. Verder worden er foto's gemaakt tijdens de evenementen met de mascotte "Dirkie", om nog meer geld in te zamelen. Al deze foto's verschijnen op deze Facebookpagina en uiteindelijk zal er iets speciaals worden gedaan met alle gemaakte foto's en zullen de donateurs in het zonnetje worden gezet!

Er staat al 1 evenement op de planning, namelijk:

VVSB - Jong AZ op Zaterdag 29 oktober 2016

Hier komen er uiteraard nog een aantal bij! Wij houden u op de hoogte van onze vorderingen en zijn blij met alle donaties/likes/steun die u ons te bieden heeft.

Groeten,

Sem de Jonge

Jelle Glasbergen

Terje van Eijk

Job van Haasteren

Adriaan Kok

Jimmy Hagelen

Dirk Kuyt Foundation logo 2

Dirk Kuyt Foundation

Dirk Kuyt Foundation maakt zich sterk voor sporters met een beperking

Veel sporters met een beperking lopen tegen hindernissen aan als ze willen sporten: het ontbreken van aangepast materiaal, gebrek aan vervoer of te hoge kosten voor een specifieke sport. Sporten wordt in dergelijke gevallen onbereikbaar. En dat terwijl sporten niet alleen fysiek gezond is, maar ook zorgt voor sociaal welzijn. De Dirk Kuyt Foundation biedt aan individuele sporters en teams de mogelijkheid om een aanvraag in te dienen voor een bijdrage om te starten met sporten of te blijven sporten.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.173 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.500
78%
20

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Project Leiden

€ 1.173,68 opgehaald