OK
×
Actievoerder
Evelien Sas

Mijn digitale collectebus voor de Endometriose Stichting

Hoewel endometriose bij één op de acht tot tien vrouwen voorkomt is het nog een vrij onbekende chronische aandoening.

Ik zal eerst even uitleggen wat endometriose is: endometriose is een chronische ziekte waarbij weefsel dat (enigszins) lijkt op baarmoederslijmvlies (endometrium) buiten de baarmoederholte voorkomt. Dit weefsel zit meestal op het buikvlies (peritoneum) en/of organen in de buik. Een enkele keer komt het voor op de baarmoederhals, in de borstholte (long), in de navel of in een keizersnede litteken. Het “groeit” daar en zorgt voor een chronische ontsteking met een scala van klachten. De chronische ontsteking zorgt vaak voor verminderde vruchtbaarheid, die overigens ook het gevolg kan zijn van vergroeiingen en verklevingen van eileiders en eierstokken.

Ook ik heb een ernstige vorm van endometriose en had hier ook nog nooit van gehoord totdat ik zelf deze diagnose kreeg.

De Endometriose Stichting is momenteel druk bezig om zich in te zetten voor aandacht en erkenning van de ziekte endometriose en kunnen onze steun hierbij goed gebruiken.

Daarom zou ik het tof vinden als je/jullie zou(den) willen doneren aan de Endometriose Stichting via deze digitale collectebus. Namens de Endometriose Stichting en mijzelf alvast hartelijk dank voor jullie donaties!

Groetjes,

Evelien Sas

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 160 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
160%
11

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Evelien Sas
Evelien Sas

€ 160 opgehaald