OK
×
Actievoerder
Ria Kuurman

Dierenhulp zonder Grenzen helpt dieren op Lefkas

Lefkas,  of Lefkada, is na Kefalonia, Corfu en Zakynthos,  het op vier na grootste eiland van de Ionische archipel.   De hoofdstad is Lefkada-stad.   Het populaire Griekse eiland ligt ten zuiden van Corfu en ten noorden van Kefalonia. Zoals zoveel  paradijselijke eilanden is er een andere, zeer verdrietige kant. Een kant die veel toeristen niet zullen zien, het leed van de ongewenste dieren. Helaas zijn dat erg veel, elk jaar weer. Gelukkig zijn er mensen op Lefkas die zich om de honden en katten bekommeren. Dan hebben we het over de vrijwilligers van Little Friends Lefkas.

Little Friends Lefkas is een stichting, zonder winstoogmerk. Opgericht en gerund door driedierenliefhebbers, die reeds jaren lokaal actief en bekend zijn op het gebied van het welzijn van dieren. Ze hebben ook een klein team van zeer toegewijde vrijwilligers, die helpen met het voeren, het wandelen met de hondjes, zodat ze leren aan de lijn te lopen, en natuurlijk het uitdelen van heel veel knuffels.

In 2019 hebben ze land kunnen kopen om de opvang te huisvesten, zodat ze in staat zijn om meer honden en pups te helpen en op te vangen. Met als doel om het perfecte, liefdevolle thuis voor hen te vinden dat ze allemaal verdienen. Daarnaast organiseren ze regelmatig sterilisatieprogramma's voor honden en katten. En natuurlijk hebben ook de straathonden van Lefkas hun aandacht: een groot aantal wordt iedere avond gevoerd en alle teven zijn gesteriliseerd.

Verantwoord werken, met liefde voor de dieren staat bij hen voorop. Dit kunnen wij niet alleen. Zonder de samenwerking met andere partners (stichtingen), de hulp van liefdadigheidsinstellingen, de opvanggezinnen en ons team van vrijwilligers zou dit niet mogelijk zijn. Hiervoor zijn we ontzettend dankbaar en respecteren we ieders inzet enorm.

Little Friends Lefkas wordt volledig uit eigen middelen gefinancierd en is afhankelijk van de vrijgevigheid van particulieren, lokale bedrijven en de opbrengst van de evenementen ten behoeve van fondsenwerving. Little Friends Lefkas werkt nauw samen met de lokale overheid maar ze ontvangen geen enkele overheidssubsidie.

Stichting Dierenhulp zonder Grenzen Internationaal hoopt de dieren van dit Griekse eiland ook te kunnen helpen en zo het mooie en vooral het noodzakelijke ( vrijwillige ) werk van Little Friends Lefkas te steunen, samen met u/jou.

 

 

P. Trossel aan teamlid Ria Kuurman

€ 50

30-12-2023

M. Verkleij aan teamlid Ria Kuurman

€ 10

23-10-2023

M. bouwens aan teamlid Ria Kuurman

€ 20

23-10-2023

M. Regtering aan teamlid Ria Kuurman

€ 25

09-10-2023

F. Gommeren aan teamlid Ria Kuurman

Alle beetjes helpen.. Liefs Femke en Shakira

€ 25

07-10-2023

Anoniem aan teamlid Ria Kuurman

€ 5

07-10-2023

E. Arets aan teamlid Ria Kuurman

Van Victor en Janne

€ 25

06-10-2023

L. boers Boers aan teamlid Ria Kuurman

€ 10

06-10-2023

1
2
3
4
5
dakje met Geef-logo
€ 1.048 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
20%
38

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Ria Kuurman

€ 1.048 opgehaald