OK
×

Dam tot Dam loop 2018

Naam actie

Fundraising Avl Foundation /KWF


Beschrijving actie

Zondag 23 september 2018 doe ik mee aan  de Dam tot Damloop voor de Antoni van Leeuwenhoek Foundation Een drukkere loop dan de Dam tot Damloop bestaat er bijna niet. Met vele duizenden tegelijk lopen we over het 16,1 kilometer lange parcours. Ik loop mee met het AvL team! Ik heb voor KwF ook geld verzameld door mee te fietsen met de 6 uur van Zandvoort (€460) en door 3 km te zwemmen voor FightCancer (€470) tijdens open zwem event in Zuthpen. Er is voor behandeling en onderzoek veel geld nodig en door de behandelingen in het Avl ben ik in staat om te sporten en hierdoor hoop ik wat terug te doen. iIk hoop weer wat euro,s bij elkaar te rennen deze x.


Mijn Motivatie

Kanker raakt ons helaas allemaal. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Onderzoek en behandelingen zijn duur daarom ren ik voor Avl Fundraising om mijn steentje bij te dragen


Over mijzelf: Kanker is veelvuldig aanwezig (geweest) in mijn directe familie, het overkomt ons allemaal een keer, vroeg of laat.  Daarom sport ik voor mijn AvL


Een kleine donatie zou fijn zijn! Word jij mijn donateur? A small donation would be nice! Will you be my donor?

Antoni van Leeuwenhoek Foundation logo 2

Antoni van Leeuwenhoek Foundation

In het Antoni van Leeuwenhoek komen onderzoek en specialistische zorg samen onder één dak om zo de beste behandelingen te bieden aan kankerpatiënten. In Nederland zijn we bekend vanwege ons in kanker gespecialiseerde ziekenhuis, in het buitenland staan vooral onze ruim vijfhonderd onderzoekers zeer hoog aangeschreven. Inmiddels hebben we hebben de kennis en techniek in huis voor behandelingen die de specifieke tumor van elke individuele patiënt bestrijden. Nu kan dit op kleine schaal, maar het is de bedoeling dat er voor iedere patiënt een specifieke behandeling komt. Om die toekomst dichterbij te brengen, moet snel meer onderzoek gedaan worden. En daar hebben we knappe koppen, geavanceerde apparatuur, tijd en vooral geld voor nodig. Alleen dan kunnen we doordringen tot de kern van kanker. De Antoni van Leeuwenhoek Foundation werft financiële middelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek. De foundation vormt de schakel tussen gever en onderzoeker. Gevers zijn betrokken personen, bedrijven en andere organisaties die hieraan een bijdrage willen leveren. Betrokkenheid tonen kan op verschillende manieren: onder andere een donatie doen, een actie organiseren, periodiek schenken, vriend worden of via een nalatenschap. De Antoni van Leeuwenhoek Foundation is partner van KWF. De foundation heeft de ANBI status, waardoor giften aan het Antoni van Leeuwenhoek aftrekbaar zijn van de belasting.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 280 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
56%
10

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×