OK
×
Actievoerder
Bonny Talsma

CT scan voor Yuno

Onze edelpapegaai Yuno zat al een hele tijd in een groep met diverse soortgenoten en vermaakte zich hier altijd heel erg goed. Tot sinds kort. Ineens leek hij zijn poten niet meer goed te kunnen gebruiken. Er zijn al diverse onderzoeken geweest die de uitval van zijn poten zouden kunnen verklaren, maar daar is tot nu toe helaas niets uit gekomen. Nu moet hij naar de faculteit diergeneeskunde in Utrecht en zal hij een CT scan ondergaan. Of er nog hoop is op herstel zal duidelijk worden na deze scan. Dit is een vrij dure scan, dus we willen jullie vragen om ons te steunen door een (kleine) bijdrage te doen aan de scan en mee te duimen voor een goede uitslag. Alle beetjes helpen! Enorm bedankt, ook namens Yuno!

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 285 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 300
95%
28

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Bonny Talsma
Bonny Talsma

€ 285 opgehaald