OK
×
Actievoerder
Michel de Man

Crowdfunding klokkenluiders varkensslachterijen!

De undercoveractie van Animal Rights in het slachthuis in Tielt (Belgie) houdt de gemoederen flink bezig. In Nederland ontkent de industrie dat er sprake is van misstanden, maar de vleesindustrie is een gesloten wereldje en pottenkijkers worden buiten de deur gehouden. Om het toch voor elkaar te krijgen dat (oud)medewerkers van slachthuizen hun verhaal willen doen zijn er steeds meer particulieren en bedrijven die geld doneren aan Stichting Varkens in Nood om potentiele klokkenluiders over de streep te trekken. Niet iedere klokkenluider zal zonder vergoeding zijn of haar verhaal willen doen, maar in dit geval heiligt het doel de middelen. Varkens zijn intelligente dieren en LIJDEN vrijwel allemaal een kort en vreselijk leven. Veruit de meesten van hen zien pas het daglicht wanneer zij afgevoerd worden richting het slachthuis en daar worden velen vervolgens ook nog eens vreselijk mishandeld. Deze misstanden moeten stoppen en Stichting Varkens in Nood vecht hier hard voor, maar er is geld nodig om dit fantastische werk voort te zetten. Via deze actie wil ik mensen oproepen om een bijdrage te leveren en de undercoveractie van Animal Rights in Tielt een vervolg te geven en zo met elkaar te zorgen voor het zogenaamde sneeuwbaleffect. Bundelen wij met elkaar de krachten zal de politiek in actie moeten komen. Samen staan wij sterk en laten wij met elkaar de stem zijn voor al die dieren die zich niet kunnen verdedigen!

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage.

Varkens in Nood logo 2

Varkens in Nood

Zolang varkens met duizenden opeengepakt leven in donkere, vervuilde stallen, ziek worden door de slechte leefomstandigheden, op lange transporten worden gezet zonder water en sterven onder afschuwelijke omstandigheden... zolang gaat Varkens in Nood door met haar werk.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 3.059 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
305%
161

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Michel de Man

€ 3.059,50 opgehaald