OK
×
Actievoerder
Christine de Vos

Christines actie voor Gaza: stop corona, geef aan Kifaia!

Waar ik zo bang voor was, is gebeurd: Corona in Gaza. Dit kan het gebied, al 15 jaar onder blokkade en met een gezondheidszorg die op instorten staat, absoluut niet hebben. De hulpverleners van de Palestinian Medical Relief Society (PMRS) proberen verspreiding in de overvolle wijken zoveel mogelijk tegen te gaan. Ze geven voorlichting over hygiëne, delen pakketten met sanitaire producten uit aan arme gezinnen en maken speciale pakketten voor mensen met een lichamelijke beperking.

Die spullen zijn schaars en dus duur. Met mijn cluppie, Stichting Kifaia, proberen we zoveel mogelijk gezinnen van de levensreddende producten te voorzien. Voor 52 - 54 euro kunnen deze producten worden aangeschaft. Help ook! Elke bijdrage is welkom. Doneer veilig en eenvoudig via Geef.nl.Stichting Kifaia logo 2

Stichting Kifaia

Stichting Kifaia steunt de Palestinian Medical Relief Society (PMRS) Gaza. De PMRS is een lokale en onafhankelijke organisatie. Sinds de jaren zeventig verleent de PMRS gezondheidszorg op de Westelijke Jordaanoever en in Gaza. Van zuigelingenzorg tot zorg voor ouderen, mensen met een handicap of een chronische ziekte. Laagdrempelig, dicht bij de mensen en gratis.

Stichting Kifaia steunt hen met met geld en door Nederlanders te informeren over de Israëlische bezetting van Palestina en de schendingen van internationaal recht en mensenrechtenverdragen.

Gaza met eigen ogen
Stichting Kifaia krijgt als een van de weinige Nederlandse organisaties (vooralsnog) toegang tot Gaza. Wat we vertellen, hebben we daar zelf gezien, gehoord en ervaren. De gesprekken met mensen en bezoeken aan plekken in Gaza zijn terug te lezen in onze nieuwsbrieven en te zien in onze video’s. 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 370 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
74%
13

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Christine de  Vos
Christine de Vos

€ 370 opgehaald