OK
×

CLOSETSALE

Wij zijn Jip en Frederiek. Wij organiseren een Closet Sale in Amersfoort om geld op te halen voor het Daan Theeuwes Fonds. Het Daan Theeuwes Fonds is een stcihting die zich inzet voor jongeren met een niet aangeboren hersenletsel. 

Eind 2022 opent het Daan Theeuwes Fonds, in samenwerking met Erik Scherder, een Erik Scherder huis. Met deze actie willen we geld ophalen om net dat ene extraatje te leveren dan alleen het basisprogramma. Denk hierbij aan leuke uitjes of een abbonement in de sportschool. 

De Closet Sale vindt plaats in twee shifts: Shift 1: 11:00-15:00 / Shift 2: 18:00-21:00

 

Stichting Het Daan Theeuwes Fonds logo 2

Stichting Het Daan Theeuwes Fonds

Stichting Het Daan Theeuwes Fonds zet zich in voor de optimale revalidatie van jongeren met (zeer) ernstig hersenletsel. Daartoe is aan de wieg gestaan van oprichting van het Daan Theeuwes Centrum in Woerden, een gespecialiseerd revalidatiecentrum. Maar er is veel meer werk aan de winkel om de overlevers, hun families en vrienden weer sterk in de maatschappij te laten staan.

Het Daan Theeuwes Fonds richt zich daarom op projecten om jongeren met hersenletsel na hun intensieve revalidatie weer te helpen een toekomst op ten bouwen. Een 'tweede toekomst'. Want hun oude toekomst eindigde op het moment dat ze heel ernstig hersenletsel kregen.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 615 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
123%
56

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×