OK
×
Actievoerder
Glenn Harder

CHE doet mee!

Wij zijn 5 studenten op de Christelijke Hogeschool Ede van de academie Mens & Organisatie. Met deze actie willen wij geld inzamelen voor Microkredieten voor arme landen. hiermee kunnen boeren er voornamelijk voor zorgen dat ze schonen stallen of nieuwe technieken kunnen kopen Met deze microkredieten wordt het geldt vanzelf weer hergebruikt. voor meer informatie kunt u altijd mailen naar glenn.chaos@hotmail.com of kijken op http://www.dorcas.nl/
Dorcas logo 2

Dorcas

For those in need! Dorcas werkt in Oost-Europa, Oost-Afrika en het Midden-Oosten, waar wij jaarlijks ruim een miljoen mensen bereiken. We hebben vestigingen in 14 landen die worden geleid door lokale collega’s. Hier investeren we in veerkrachtige gemeenschappen, waarin iedereen kan meedoen. Bij een ramp of crisis verlenen we noodhulp en dragen we bij aan wederopbouw. Tegelijkertijd investeren we in structurele oplossingen voor armoede en uitsluiting. Bij alles wat we doen staan daadkracht, integriteit en liefde centraal.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 125
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Glenn Harder

€ 0 opgehaald