OK
×
Actievoerder
Carmen Bergström

Carmen gaat de Damloop by night lopen voor Hart4Onderzoek!

Ik ga zaterdag 17 september de Damloop by night lopen om geld op te halen voor Hart4Onderzoek! Hart4Onderzoek is een stichting die zich door middel van crowdfundingsacties & fundraising inzet om gelden te genereren voor wetenschappelijk onderzoek naar (aangeboren) hart- en/of vaataandoeningen bij (jong) volwassenen. Doelstellingen van de onderzoeken waar zij zich op richten zijn een goede kans op overleving en het verbeteren van de kwaliteit van leven.

Mijn lieve collega Dayenne zit in het bestuur van deze stichting en heeft zelf een zeldzame aangeboren hartafwijking. Zij weet dus als geen ander wat er nodig is voor deze patiëntengroep en welke onderzoeken gefinancierd moeten worden. Geef dus alsjeblieft voor Hart4Onderzoek!

 

Hart4Onderzoek logo 2

Hart4Onderzoek

Stichting Hart4Onderzoek is het eerste platform in Nederland dat wetenschappelijk onderzoek op het gebied van (aangeboren) hart- en vaataandoeningen samenbrengt met de patiënt. 

Hart4Onderzoek (H4O) is de enige goede doelen stichting die zich vanaf patiëntniveau door middel van crowdfundingsacties & fundraising inzet om gelden te genereren voor wetenschappelijk onderzoek naar (aangeboren) hart- en/of vaatafwijkingen bij (jong) volwassenen.

De nadruk ligt hierbij op de vraaggerichtheid van met name jonge onderzoekers, kleinschalige onderzoeksprojecten en aanvragen. 

We bieden een platform aan waarbij patiënt en onderzoeker elkaar makkelijk kunnen vinden.

Op deze manier zijn ze ondersteunend en aanvullend aan elkaar. We stimuleren (jonge) wetenschappers en hun onderzoeksleiders specifieke initiatieven bij ons in te dienen. Wij gaan hen dan helpen de financiering van het onderzoek rond te krijgen, of een brug te slaan tussen de onderzoeker en de patient.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 244 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 204 via Geef.nl
122%
15

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×