OK
×
Actievoerder
Rody de Groot

Help Rody! om de homokroeg op Texel te behouden!

Sinds dit zomerseizoen is er eindelijk een centrale plek waar alle leden van de LHBTIQ+ community samen kunnen komen. Een gayfriendly café in De Koog op Texel waar iedereen kan zijn, wie hij/zij wil zijn. En daar was grote behoefte aan, getuige ook de grote drukte dit jaar. 

Helaas wil nu de eigenaar de zaak ivm Corona versnelt verkopen. De barman Rody de Groot wil hier een stokje voor steken: hij wil de zaak voortzetten en zo die veilige plek behouden. Alleen Rody is net gescheiden en heeft net een huis gekocht, dus er is geen eigen geld en een lening krijgt hij zo niet. Daarvoor moet hij een startkapitaal meenemen.

Help Rody en geef hem dat steuntje in de rug door een mooi bedrag te storten!

Wil je meer weten? Op www.rody.nl is veel meer te vinden. Een krantenartikel uit het Noord Hollands Dagblad en binnenkort ook een interview afgenomen door Hart van Nederland!

Namens alles gasten: Bedankt!

avatarWees de eerste!

Geef Rody een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 80.000
0%
0

donaties

299

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: R.B. de Groot

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Rody de Groot

€ 0 opgehaald